mylifeindisney

livet just nu

Publicerad 2010-12-30 13:41:41 i Allmänt,

Om 1,5 timme ska jag fara och jobba. Jag ska även jobba imorrn och på söndag samt fara på någon ge-medicin-instruktions-grej på måndag. Kanske ska få jobba extra på Astridgården också. Som ni hör så trillar jobben in.. vilket känns bra men även lite fult av mig då det finns drömmar om att flytta till Norge och jobba.

Jag har inte heller bestämt vad jag ska ha på mig imorrn, vilket känns ganska drygt!
... blev just så himla sugen på att ta en nap nu.. ska se till att jag får i mig lite kaffe innan jag kör in till stan och jobbarrrrrr.


Vad ska du ha på dig för fint på nyårsafton?!

nörd-lisa

Publicerad 2010-12-28 20:26:23 i Allmänt,

Hohohoo.. såg just att min "pojkvän" Andreas Weise ska vara med i Let's Dance, vilket även Rybbe ska!
Åh, ~LäNgTaR~...

håret

Publicerad 2010-12-28 20:21:02 i Allmänt,

Gjorde ett välbehövt besök på Sax idag! Jag tycker att Narnia var bra! Tycker att bl.a Pinoccio  ringde ang. bruden som var en stjärna och när kusinen blev en pojke igen!

PS. Caspian ska definitivt få vara med på jizzen!


det blir bra

Publicerad 2010-12-27 22:06:58 i Allmänt,

Västra Esplanaden 8 är nu vår på fredag! Det känns väldigt bra, eftersom jag ska jobba 15.30-21.30 så är detta den bästa lösningen för mig! Vi kommer nog ha öppethus och sedan slänga ut alla drägg vi ej vill beblanda oss med. Det blir bra.
Imorgon ska jag och syster ta en runda på stan. Förhoppningvis blir det en klippning för min del och sedan ska vi handla lite kling ;) och gå på bio. Like it!


Västra Esplanaden 8/Smedjan behöver ett ansiktslyft. Vi får se hur det går!

so cool

Publicerad 2010-12-27 11:52:30 i Allmänt,

I was just checking out if there was any fun disney pictures at deviantART. Then I found this picture of a girl who drew herself as a Disney princess! And it looked so good too!
Is there anyone out there who could do that for me?! That would be SO COOL!

jizzlunch

Publicerad 2010-12-25 19:01:42 i Allmänt,

På 9an har det gått en jättebra serie som heter Last Man Standing, som är en tävling för ett gäng killar som far runt jorden. Iaf, jag och min syster kollade på det imorse och ..hehe, vi jizzade rejält när killarna var i Indien och skulle brottas i mini kallingar. HOT!
Kl.14 var vi bjudna till min gudmor på lunch, som var fabulös! Sedan lekte vi, kusinerna, tremeningarna+milfsen ännu mer Gömma nyckel och Gissa personen.



aftonen

Publicerad 2010-12-24 22:34:10 i Allmänt,

Nyligen hemkommen från kusinerna. Ätit väldigt gott och roat oss med leken gömma nyckel, sjukt kul faktiskt! Nöjd med klappar som jag fått och givit. Nu sitter jag och myser i min nya pyjamas och dricker te. Trevlig fortsättning på er sötnosar! ♥


getting the feeling

Publicerad 2010-12-23 11:18:52 i Allmänt,

Imorgon är det självaste julafton, gick lite väl snabbt tycker jag. Jobbar nu på att få in myskänslan. Förmodligen blir det traditionella fackeltåget ikväll inställt, känns aldeles för kallt för att rida runt byn nu. Dagen spenderas nog inne, bakandes lite julgodis med mor och till kvällen blir det att klä granen som far förhoppningsvis kommer hem med snart!





best of julmusik

Publicerad 2010-12-23 11:03:49 i Allmänt,

Mina favoritjullåtar just nu:
Santa Baby - Eartha Kitt (hon gör även rösten till Izma i Emperor's new groove)
Have Yourself A Merry Little Christmas - Frank Sinatra
Let it snow, let it snow, let is snow - Dean Martin
Winter Wonderland - Ella Fitzgerald

God Rest Ye Merry Gentlemen - Glee

Det bästa från Nötknäpparen:
Nutcracker, Op.71 March - Tchaikovsky, Lang
Nutcracker, Op.71 Divertissement: Flutes - Tchaikovsky, Lang
Nutcracker, Op.71 Divertissement: Trépak - Tchaikovsky, Lang
Nutcracker, Op.71 Dance Of The Prince And The Sugar Plum Fairy - Tchaikovsky, Lang
Nutcracker, Op.71 Waltz Of The Flowers - Tchaikovsky, Lang

från LJA

Publicerad 2010-12-21 21:01:31 i Allmänt,

Från julmyset så har jag bl.a en helt orörd blue cup med karra i samt ett brev med rim för en klapp jag ännu ej fått. Haha, rimmet kändes en aning naughty så det ska bli jättespännande att se vad Jullan hittat på! Tydligen skulle jag bli väldigt nöjd iaf!


7.30-16 (06.25-17.00)

Publicerad 2010-12-20 19:53:31 i Allmänt,

... Detta motsvarar tiderna jag börjat och slutat jobbet, samt tiderna för bussarna som jag var tvungen att åka.

~ julia säger: gick det bra att jobba idag? :)

Lisa säger: det gick bra att jobba, var med en jättetrevlig tjej som hette Hanna hela dagen
och det känns som att jag hittar bättre nu ocksåplus att det är typ en cutie på jobbet men som är i en annan grupp än mig och jag åkte bil m två tjejer från jobbet ner till stan,
bl.a en Arena tjej som heter Elin, tror hon gått vår etik, iaf då var det en söt kille som vinkade till oss så vi fick stanna och elkabla igång hans bil!
haha, åkt buss idag, gick vilse imorse, kom sent, lång dag och är less nu 


Roar mig just nu åt detta! Looooove it!

!?

Publicerad 2010-12-19 21:57:54 i Allmänt,

Eggar ju bara blogginlägg idag känns det som! Ska dock bara säga en sak till! Datafläktar, fan vad irriterande de är! Speciellt den till min skoldatta, den va ju störd, plötsligt kunde den bara få ett psykbryt och låta som att hela datorn skulle sprängas. Nog för att inte min nya dator är så vild men tillräckligt för att jag ska bli störd.

PS. Är jag asdryg om jag vill veta vilka läsare jag har? Kan ni inte bara va snälla och skriva så att jag vet?! :)

livet, vad hände?!

Publicerad 2010-12-19 15:25:06 i Allmänt,

Idag har jag slängt iväg en jobbansökan till Norge! Vilket även Jullan, Tuddan och Mimmsan ska, skojs! Nu har jag klätt upp mig/klätt ner mig med mjukisbyxor, blus, kofta och tjocksockar för att gå på julbord. Imorrn är det min andra inskolningsdag och jag funderar på att åka tåg och buss till jobbet. Just nu känner jag lite "Va hände?!", har ju levt slappisliv asa länge så nu plötsigt känner jag mig typ stressad. Hoppas att jag kan sova inatt iaf!
Later darlings!


JM

Publicerad 2010-12-19 13:12:48 i Allmänt,

Ah! Älskar Finest! Så otroligt bra julmys! Kvällens samtalsämnen var bl.a jobb, drömmar,jul, nyår, midsommar, tårar, pruttar och pinsamma föräldrar! SDSV!

Sällskapet - Jizz
Maten - Jizz
Godiset - Jizz
Klapparna - Jizz
Allsången - Jizz
D'Jay - Jizz
Pratpratprat - Jizz


dress code

Publicerad 2010-12-18 17:19:57 i Allmänt,

Nu kommer pinglorna snart! Kvällen i ära så har vi dress code Jul!
Vi gillar dress codes, det blir lite roligare då. Jag är iaf en snöflinga/frostig.



TWHS

Publicerad 2010-12-18 14:30:32 i Allmänt,

Gårdagens bästa TWHS. Jag till Mimmi "Meh! Se inte så äcklad ut när du sväljer!".


Huga hoppla

Publicerad 2010-12-18 12:48:03 i Allmänt,

Nu äre full rulle! I förrgår gick jag och blev med jobb(!), får se hur det blir.. har typ mer ångest nu när jag har ett jobb än innan. Igår var min första inskolningsdag och det följdes upp av utgång på Corris-Corran.. kändes ganska slitet men hade vääldigt trevligt! Vill tipsa om Slippery Nipple, som är en shot jag inte provat förän igår, som verkligen satt där den skulle.
Ikväll får jag finbesök! Finest ska nämligen komma till mig så ska vi ha en julmyskväll med massa gödans. Jag känner mig i form efter gårdagen.. hoppas att min vän M-immzor också gör det!


Det är inte glammigt längre

Publicerad 2010-12-15 14:53:47 i Allmänt,

Dagens aktiviteter hittills: ridit Prins Nói på banan, mailat frågor om Franska distanskurs, mailat transportstyrelsen, suttit i telefonkö till AF men sket i det. Tror jag får gå till AF, kanske imorrn, och bara säga "Hääär ä jaaaag!". Nu återstår det att måla naglarna och göra Jizz, iaf enligt att göra-listan.

röv

Publicerad 2010-12-15 10:03:51 i Allmänt,

Känns asa drygt. Måste nog ringa AF idag och säga att jag har fan en fråga! Påtal om fråga, smsade 118118 med en annan fråga, deras svar?
"Hej! Din fråga är intressant, däremot har vi tyvärr inte lyckats hitta ett tillfredställande svar.."

cozy

Publicerad 2010-12-14 23:19:41 i Allmänt,

This day I've spent baking five different Christmas treats with Mimmi, which we will serve this saturday at our small Christmas party. That'll be really nice! When we were done we visited Jenny and her new puppy, Hera.


The puppy is named after this glowing lady

Lusse

Publicerad 2010-12-13 10:04:26 i Allmänt,

Jag tittar på Luciafirandet på datorn och äter frukost nu. Det är Jättemysigt! Snart kommer Amanda hit, hon har bestämt sig för att min mor ska få klippa av henne håret..spännande. Idag ska jag nog baka lussebullar och ikväll ska vi gå till kyrkan och se om barna är nå duktiga eller ej. Jag gillar denna dag! :D



festernas fest

Publicerad 2010-12-12 10:24:21 i Allmänt,

Jag såg faktiskt rätt mycket av nobelgalan i fredags. Det är vid dessa stunder man verkligen önskar att man var en prinsessa! Då är man alltid bjuden till festernas fest, man har på sig en superfin klänning och tiara. Man får äta mat i världsklass samt träffa massa kända, smarta och spännande människor. Min syster sa något om att Carl-Philip inte var tillsammans med sin tjej längre. Då skämtade jag och sa något i stil med "Då är han min!", då jag vet att min syster jizzar så sjukt mycket av prins C-P. Detta följdes av en kort och oavklarad debatt om vem av oss som är mest prinsessämne.
Vad tror ni? Prinsessan Lisa eller Prinsessan Karin?


FYI #11

Publicerad 2010-12-11 10:06:05 i FYI,

We all now that making a movie takes a long time and cost a lot of money, so sometimes the film makers at Disney reuse old scenes to safe time and money. Here's a clip showing that. Do I need to say that I really like this?! I guess not, but I hope you like it to.

FYI #10

Publicerad 2010-12-10 17:45:56 i FYI,

I noticed this when I saw Princess and the frog last week. And yup, now I got it confirmed! There's a scene when Lous does a face where he looks just like Madame Mim from The sword in the stone!

mkt

Publicerad 2010-12-10 08:53:34 i Allmänt,

Ojj ojj! Känns som att det hänt mycket de senaste dagarna, men det kanske bara är jag som tycker det. Jag älskar verkligen Donkey Kong Country, ett SNES-spel som jag haft sen jag var 8 kanske, och igår fick jag spela den nya versionen till Wii, alltså Donkey Kong Country Returns! Ååååh, vad BRAA det var! Älskar banorna, så fina, spännande och ååh, jaa, det är verkligen samma känsla man får som när man spelar de tidigare SNES versionerna av Donkey Kong! Plus att det är samma musik, fast lite pimpad bara!
Sen har det varit DRAMA med killar i mina vänkretsar! 1. Vill jag säga, så skönt att sätta dit kräk! 2. Vill jag säga, så skönt när man har dirt om någon så man kan hjälpa sina vänner att göra bra val!


Bros before hoes!

GLEE

Publicerad 2010-12-08 17:37:41 i Allmänt,

Jizzbloggen har vi nu i helgen Glee-tema. Detta fick mig att börja kolla på Glee igen, från början! Lyssnar även lite på deras julskiva, haha!



Roligt att lyssna på någon annan wail-prinsessa än Mariah Carey

DIY-nailpolish

Publicerad 2010-12-07 15:22:31 i Allmänt,

Today I made my own nailpolish, or I mixed a couple that I already had. The result is a red and sparkly polish, very Christmasish!



The colors in the pictures are deceptive, it's actually much more red

jizz in heaven

Publicerad 2010-12-06 18:04:02 i Allmänt,

Idag följde jag med Mimmi när hon skulle skriva in sig på Arbetsförmedlingen och sedan shoppa. Hur som haver. Efter att ha suttit och väntat på AF 15 min blev jag rätt uttråkad. Jag satte mig vid närmaste dator för att kika efter intressanta jobb. HALAA HOOLA OCH BALOLA! Himlen öppnade sig, solen sken, änglar sjöng och jag jizzade på mig! Inte visste jag att det fanns magiska jobb på platspanken!

Visst kan man lära sig flytande Franska på ett år?! Who's with me?!





*Stjärnornas Paradis* #2

Publicerad 2010-12-05 11:22:10 i Allmänt,

För er som inte läst eller minns så är Stjärnornas Paradis min "att göra-lista". För er nyfikna så är några av de avklarade sakerna: Pyssla, gå på promenad, tvätta, lämna Amandas klänning, skidutflykt, kolla på julkalendern och fyllechaffis.



Gillar speciellt den 6:e stjärnan, där Julia & Tinika bredvid skrivit "♥ ostrykbar"

tipsar #2

Publicerad 2010-12-03 10:28:05 i Allmänt,

Tänkte tipsa om Aloe Soothing Day Cream, från The Body Shop. Den är för känslig hud och fungerar jättebra tycker jag, huden blir verkligen återfuktad och mjuk. Nog för att 50 ml kostar uppåt 200:-, men man får ju något för pengarna i allafall!


ambivalent!

Publicerad 2010-12-02 21:53:24 i Allmänt,

Jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår! Less på att fundera på't nu! .....Om jag ens ska lyxa till mig att göra nått! BAAAAAAH!


1-0 till fåren

Publicerad 2010-12-01 10:29:57 i Allmänt,

Jag satt på mitt rum och åt frukost, mamma ropade ner mig.

Mamma: Jag tänkte att jag skulle sticka sånna där tofflor som du ville ha, sen så krymper man dem i tvättmaskinen. Vilken färg vill du ha?
Jag: Men neeej, jag vill ha sånna mysiga med fårull i!
Mamma: Jahaa.. vart hittar man det då?!

Google google google.. Nu har jag beställt efter en av mina julklappar, märket heter Shepherd och modellen Saga. Fina va?! Tror att mina kära grisar kommer att få beta på de gröna ängarna efter jul... Men jag är NÖJD!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela