mylifeindisney

helg

Publicerad 2011-04-28 17:41:10 i Allmänt,

Eftersom jag ska jobba i helgen så har jag "helg" nu. Ikväll ska jag ha filmkväll med Mimmi och Amanda, och i morgon ska jag se på Kungabröllopet och lite annat ditt och datt såklart.
Nu ska ja fräsha till mig och hojja iväg!

Tinika and LisoOo sittin in a bus and c-h-i-l-l-i-n

Publicerad 2011-04-27 18:48:18 i Allmänt,

Tillslut fick jag med en vän på min stadsvisit! Tuddan gjorde mig sällskap efter att jag vart på Sax. Tyvärr hittade hon inte den vita kavajen hon drömt om, och inte heller hittade jag mina gula och vita vill-ha-shorts. Dock fick hon en fin Paris-appropriate-dress och jag ballerinaskor och gobitar från Body Shop. En ok lyckad shoppingdag!



 Klart ni vill se den magiska hårförvandligen!

FYI#15

Publicerad 2011-04-27 09:25:39 i FYI,

Here's a picture with the princesses, from sketch to final result!

lediga dagar

Publicerad 2011-04-26 10:38:42 i Allmänt,

Idag är jag ledig och jag har sovit länge! På dagens agenda står städa rummet, motinera, köpa eksemkräm och steka. Jag är även ledig imorgon och på fredag. Då måste jag till staden och göra mig fin (aka. klippa mig och köpa skor) inför Paris! Haka på?!


Life is good

Publicerad 2011-04-24 18:01:53 i Allmänt,

Nyss hemkommen från Nordis. Så himlarns trevligt jag haft det!
Sällskap - check, mat - check, väder - check och tagga resa - check!
Nu äter jag en jizzig kycklingsallad från i torsdags och sedan ska jag till hästen.

PS. Om jag gifter mig med Darren Criss så ska Julia få vara min brudtärna och alla versioner av Part of your world skulle spelas av en stor orkester, men speciellt denna!

on the run

Publicerad 2011-04-23 18:09:46 i Allmänt,

Jobbat 10 timmar idag. Less? Ja. 
Ska till Julia nu och tagga paris, dricka vin, ha det trevligt och sova! 



Extrakollade med Jullan så att vi körde på dress code slapp-mys! 

pinkthursdaay

Publicerad 2011-04-21 15:47:46 i Allmänt,

Eftersom det är skärtorsdag idag så sminkade jag mig till påskkärring. Det uppskattades av GILFarna, de som inte ser allt för dåligt alltså. 
Har haft en slapp dag på jobbet, tittat på film, ätit godis och kakor samt sovit 20 min. Nu ska ja göra en efterrätt eftersom jag och mamma ska bjuda de föräldralösa kusinerna på middag!



Givetvis gick jag fullt ut med huckle och förkläde också!

Ana

Publicerad 2011-04-20 22:29:27 i Allmänt,

Idag åkte Kakan till England. Har pratat lite med henne i telefonen ikväll. Resan har gått bra, familjen är hittills väldigt snälla, det är varmt, det är fint, det finns körsbärsträd och hon var trött.


Ana, that is hos Pocahontas says goodbye

FYI#14

Publicerad 2011-04-20 15:27:26 i FYI,

Som sagt så såg jag och Julia BATB för några dagar sedan, därför postar jag nu några suitable FYIs.

In Beauty and the Beast caricatures of the directors, Kirk Wise and Gary Trousdale, can be seen in the scene where Belle is given the book as a gift. As she is leaving the store three men are seen pretending to not look through the window and then they sing, "Look there she goes. The girl who's so peculiar. I wonder if she's feeling well." They are the two men on the outside of the large blonde man.
Watch the scene from 2:00

Plot holes: Sometime after the opening number, Phillipe abandons Maurice in the woods, sometime before Maurice finds the castle. Later, Phillipe is able to direct Belle to the castle. This makes no sense because he had never been to the castle prior to this. Maurice, on the other hand, returns to the village midway through the film and somehow gets lost trying to return to the castle, even though he had been there before. Later, Gaston and his henchmen have no trouble finding the castle, even though they've never been there (Gaston does, however, have the magic mirror). Perhaps the biggest error of all is the fact that none of the villagers seem to have seen or heard of this "hidden" kingdom, which sits on a bluff on top of a mountain, overlooking the village.

Anachronisms: The band plays "The Bridal march" (better know as "here comes the bride" to most people) composed by Richard Wagner. Wagner composed it sometime in the mid 19th century. The movie takes place sometime around the mid 18th century. The bridal march was not played in places other than Germany until the late 19th century or early 20th century.

Something I found myself watching it this time was Clocksworth doing the same dance as the dwarf Doopey/Toker in Snow White. Watch from 3:58.

jobbarn

Publicerad 2011-04-19 14:36:10 i Allmänt,

Dagens jobbtider: 8-14 sedan 15-21.30. Hoppas att GILFarna inte är så mycket drama, kan bli tungt!


oh no you didn't

Publicerad 2011-04-18 14:56:42 i Allmänt,

Igår tittade jag och Julia på BATB, plus massa bonus material som finns på DVDn. Gråter alltid när de pratar om arbetet av filmen och Howard Ashman. Kunde ha strypit min mor. Hon frågade varför han dog, vi svarade AIDS och hennes respons var "rumpnisse".
YOU DID JUST NOT SAY THAT!


excuse me princesses

Publicerad 2011-04-17 19:53:19 i Allmänt,

Skrev ju igår att vi skulle ha en "mysig vinkväll". Detta har jag fått klagomål om och jag ber om ursäkt! Jag trodde bara att vi inte skulle vara såå vilda, men jag underskattade oss! Jag är jätteglad att Tinika stannade så länge som hon gjorde. Jag ber också om ursäkt för Spotify-Hitler, I just like to have things my way!
Sammanfattning av kvällen: trevlig med en knorr, typ.
Nu är jag asatrött, behöver mer princess beauty sleep.

fest

Publicerad 2011-04-16 17:57:37 i Allmänt,

Har just varit hos Mimmi på hennes bonuspappa, Mattias, 40 års fest. Som present gav vi honom en roast, den var lyckad! Ska nu äta middag och sedan hojja dit för en efterlängtad repris. Ikväll tänkte vi hänga hos Amanda och ha en väldigt fine night med vin och mys. Sedan skall Julia sova över hos mig. Väldans trevligt säger jag. Är dock väldigt saloooooong nu så det behövs intte mycket mer.. hahaha! Trevlig helg sötnosar!



Funderar på om jag ska ha min snygga 70-tals, cameltoe-overall från farmor också, då det är afterski-tema!

Häxeberg

Publicerad 2011-04-15 15:05:21 i Allmänt,

Nu på Onsdag åker min syster till Suffolk, England för att bo hos en familj vid namn Waterfall. De har tre barn och massa hästar.
Suffolk är även en av platserna där 101 Dalmatinerna utspelar sig. Det är nämligen i Suffolk som Cruella de Vils gamla lyxvilla vid namn Häxeberg finns. Karin som så gärna vill va en häxa också! Lagomt i påsktid flyger hon, inte till Blåkulla utan till Häxeberg. Fint tycker jag.



I love pretty!

Publicerad 2011-04-13 11:24:29 i Allmänt,

Att ha sovmorgon är allt bra härligt! Äter brunch bestående av te och mackor med kyckling och tomatpesto. Tittar på en ögongodis-blogg som Julia skickade, Sara's Scrapbook. I love pretty!

I love sparkling

Publicerad 2011-04-12 22:41:37 i Allmänt,

Här kommer en sneakpeak på tavlan! Åh, I love it! Plus att den är glittrig! Gah! Den kommer sitta fint på väggen i min framtida lägenhet.
Idag har jag även kommit på att guld och lila tsm är väldigt snyggt! Imorgon är jag ledig, och vad som händer då vet inte ens jag själv.
To be continued..



Bitarna som ser vita ut är någon sorts speglar

massa

Publicerad 2011-04-12 19:04:38 i Allmänt,

Pjuh! Idag har jag jobbat 8-12.30, sedan åkte jag och syster till staden. Där har jag köpt en tavla av en Bild och Form-elev vid namn Emelie, sedan har kakan och jag shoppat smått och gott. Har asaont i fötterna nu och är lagomt less. Nu ska jag bara jäsa.

PS. Tinika din blomma är återfunnen



En månad kvar, yeah yeah wooow wooow! It's too good to be true!

circle of life

Publicerad 2011-04-11 16:48:29 i Allmänt,

Idag har jag jobbat 8-13. När jag kom hem satte jag mig ute i en solstol med Kakan och drack en drink á la virgin, dvs juice och frysta hallon, och åt några bitar bakchoklad. Ikväll blir det pyssel med flickorna i vår "circle of life"-cirkel som vi startade förra veckan! Skojs!

loerday

Publicerad 2011-04-09 10:39:02 i Allmänt,

Fredagsmyset fick bestå av BB, HIMYM, chips och rosé. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det var fullt ok. Nu ska jag promenixa och suga åt mig ett par solstrålar. Jobbar som sagt i staden ikväll, och efter mitt pass ska jag förbi en sväng hos Jenny, som har inflyttningsfest i den nya stora lägenheten på teg.

slappis

Publicerad 2011-04-08 18:31:59 i Allmänt,

Jag ska ha en mysig hemmakväll har jag bestämt. Dock är jag så himla sugen på glass, som jag inte orkar gå och köpa. Att bara nöja sig med popcorn känns inte riktigt ok, men så är det om man är lat.

PS. Sett dagens jizz? Kolla klippet från Oscarsgalan, såå fint!

Cars

Publicerad 2011-04-06 18:32:23 i Allmänt,

Något som slagit mig är att dessa bilar är väldigt lika varandra! Frågan är bara, varför?
Gillar tecknarna just denna bilmodell, är det för att karaktärerna steker så hårt eller är det bara en slump?





Bilarna är från Bernard och Bianca, 101 Dalmatinerna, Aristocats och Prinsessan och grodan

what to do..

Publicerad 2011-04-06 11:15:50 i Allmänt,

Det här är min enda lediga dag på hela veckan, och jag vet inte vad jag ska göra! Det finns ju alltid tråkiga saker att göra, men jag vill ju göra något skojs! Vi får se vad jag hittar på. Ha en bra dag!


Steamboat Willie, 1928

adligt

Publicerad 2011-04-06 11:07:18 i Allmänt,

Igår hade jag, prinsessan, finbesök av herrskapet och pigan! Vi hade lite afternoon tea with scones och sedan smaskade vi i oss av milf-Monicas Tarte Tatin och färska jordgubbar! Amazingk!
När herrskapet var här senast fick jag några uppdrag, bl.a att göra PP (pysselpresenter) till dem. Låt mig säga att herrskapet var mycket belåtna när de åkte hem!

PS. Jag eggar verkligen musiken till aristokrat katterna just nu! Så bra!

pjuh

Publicerad 2011-04-05 13:56:11 i Allmänt,

Nu har jag sagt upp mig från hemtjänsten i stan! Känns jätteskönt! Dock ska jag jobba där den här helgen men sen är det över. Nu ska jag ta mig en promenad i solen och inviga mina nya brillor!

la vie est trés bien

Publicerad 2011-04-04 13:50:36 i Allmänt,

Igår bokade vi som sagt resan, iiiiih! Jag kan inte ens börja tagga nu för att jag kommer bli så obehaglig och okontrollerbar!
Nä, livet är allt bra härligt nu! Har även fått en beställning att jag ska blogga "nå så satans mycket". Vi får se vad det blir av det, men jag hoppas jag kommer kunna leverera och tillfredsställa mina hungriga läsare.

PS. Min Kickspåse, med läppstift och armband från utlandet, som jag glömde på Skopunkten igår är återfunnen!


Måste bara publicera denna underbara gif från Anastasia, älskar den!

"En ros är en ros"

Publicerad 2011-04-03 09:36:52 i Allmänt,

Nu väntar jag på att damerna ska komma och jag är minst sagt EXCITED! Därför gör jag ett undantag idag för Don Bluths Anastasia, which I love, och den underbara låten med fantastique text! Dock måste man skaffa filmen för att kunna njuta av den svenska versionen!




så himla/ myse

Publicerad 2011-04-02 21:24:53 i Allmänt,

Nu ska ja poppa porre och se sista Mad Men avsnittet. Har dragit mig lite för att se det, vill som spara på de goda. På tal om sweets så kommer Julia och Tinika hit imorrn! Då ska vi nog äntligen boka Paris, YEEEEY! Sedan ska vi på loppis på Nolia, myssöndag!

PS. Använd inte en blomkruka som dörrstopp


Hoppas man hittar nått skojs på loppisen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela