mylifeindisney

J-afton

Publicerad 2011-12-25 10:39:10 i Allmänt,

Julaftonen var väldigt mysig, även fast den försvann så jäkla fort. Kusinerna kom strax efter tre, vilket var bra eftersom vi hade hunnit förbereda allt då. Jag hetsdukade för att springa och slänga mig i soffan när jag hörde att Kalle började. Tjuvstartade på middagen för att börja jobba kl.17, och medans jag jag hade en lugn kväll på jobbet så åt de andra samt gick en tipspromenad/Disney Christmas Quiz som jag förberett. När jag kom hem vid 20 tiden så hade alla PK, paltkoma, och jag gick igenom de rätta svaren. Sedan satte vi oss i soffan och började paketutdelningen. Alla nöjda och glada. Gästerna for hem vid 21 och sedan slötittade vi på burken.


Röd och svart på Julafton. Jag bytte dock om när jag jobbade men min kollega var chockad över hur fräsh/uppsnoffsad jag var, kanske för att jag aldrig brukar ha smink på jobbet.

23e

Publicerad 2011-12-23 22:19:43 i Allmänt,

Idag har jag varit med mamma på NUS och hälsat på min morbror samt fru och storkusinerna. För ca en månad sedan fick min morbror veta att han har cancer, och ligger just nu nedsövd på IVA, intensivvårdsavdelningen, pga. blodförgiftning orsakad av cancern.
Ikväll har jag haft en lugn kväll på jobbet, och nu just gjort klart med alla paket. Imorgon kommer alla 5 kusinerna med föräldrar samt pappas fasters man. Dock ska jag jobba 17-20, men det ska förhoppningsvis gå bra.

Jag hoppas att ni får en riktigt fin och trevlig jul tillsammans med er familj, släkt, vänner osv. God Jul, jag älskar er!


FYI#24

Publicerad 2011-12-18 15:50:30 i FYI,

De olika männen som visas i Disneys kortfilm Tjuren Ferdinand är modellerade efter olika tecknare och andra medarbetare vid Disneys studio. Matadoren är Walt Disney själv.

rörande

Publicerad 2011-12-13 16:42:26 i Allmänt,

Hahaha, jag sökte låtar med mitt namn på Spotify och det är sannerligen föör roligt! Känner att speciellt denna, jag blir ju nästan rörd! Hittade även en nytolkning av Fur Elise fast som heter For Lisa.

The Sleeping Beauty checkar ut

Publicerad 2011-12-11 21:55:19 i Allmänt,

Denna helg har bestått av jobb, Impro teater(den här gången med TT, vilket det inte var i torsdags, toklisa!), Julmys med go'tjejerna, årets sista Afrikanska dans och sen har jag äntligen fått tillbaka min älskade Mumfie!
Nu väntar jag på att langhåre ska torka och sedan ska jag sova som den Törnrosa jag är!På Julmyse gav vi varandra julklappar. Av Julia fick vi var sin guldram med en Disneyprinsessa, och en jättefin beskrivning varför hon tycker att vi är så lik just den prinsessan!

götta

Publicerad 2011-12-08 17:19:01 i Allmänt,

Hohoho, snart ska jag iväg och äta tre-rätters på Plaza med ledarskolan och vila ögonen på TT+resten av Improgänget. Mord till bord kanske det hette ja. Lär bli ritkigt götta, jag menar tre rätters, TT som ögongodis plus att det är gratis och gratis är sannerligen gott!


Har på en blus som jag visst ser kristen ut i, komplimang eller inte, jag tycker att det var lite roligt iaf.

Gjädjetjuts-Måndag

Publicerad 2011-12-05 11:52:53 i Allmänt,

Idag vaknade jag med ett glädjetjut! VITT! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Finally winter wonderland!

Jag läste ut Looking for Alaska på fyra dagar, vilket är typ rekord för mig. Nu ska jag börja läsa The perks of being a wallflower.
Visst är Julkalendern bra?! Så mycket bättre än de senaste åren i alla fall. Inför nästa års kalender har jag och Julia ett förslag på en remake av Pelle svanslös, fast nu med castet från Eva och Adam-serien! Fabulous!
Livet är allt bra nu, och som grädde på moset ska jag nu, äntligen, få se Pan Am E09! Halelujah!Jag har köpt mini-julgranskulor till mitt "Julträd".

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela