mylifeindisney

super excited/jealous

Publicerad 2011-01-31 19:53:57 i Allmänt,

Min systers kompis har i helgen sjungit en duett med Frank Ådahl, dvs. han som gör rösten till Simba och Mumfie!!!
HUR COOLT ÄR INTE DET?!?!?!



sicko

Publicerad 2011-01-31 10:50:30 i Allmänt,

Imponerad blev jag inte! Mår dock mycket bättre nu, försöker få i mig lite mat, blåbärsfil, vatten och macka. Igår låg jag i sängen hela dagen fram till halv fyra då jag lade mig i soffan istället för att kolla på tv. 
Det visades bl.a konståkning som jag tycker är ganska kul att se på ibland, och det var en kille som var så otroligt duktig, Florent Amodio. Klicka på namnet så ser ni vad jag menar! Hatar att jag inte kan bädda in...


trött och tacksam

Publicerad 2011-01-29 17:57:06 i Allmänt,

Nu är jag trött och less. Har jobbat 7-16 idag och torkat spya. Blir riktigt imponerad av mitt imunsystem om jag inte blir sjuk!
Skojs hos Mimmi igår! Skrattade så himla mycket åt deras Wild Kids drinkin game! Nu har jag duschat och bäddat ner mig i sängen och ska fortsätta se hur det går i skogen för lejonkungen Noa och de andra vilda barnen!



Lejonen mot Björnarna

jag vill också vara en HP!

Publicerad 2011-01-27 17:45:31 i Allmänt,

Idag visas Hemliga Prinsessor, måste ses! Om jag uppskattade den tidigare versionen, Hemliga Prinsar, så är det inget gentemot detta!
Idag fick jag förfrågan om jobb på AG imorrn under dagen, som jag självklart tackade ja till. Vilket betyder att jag jobbar hela helgen, OB here I come! Dock ska jag till Mimmi imorgon kväll och skojsa med henne och Jullsan!



Lucky girl, Aurora visste ju inte ens att hon var en prinsessa!

horse_girl_91

Publicerad 2011-01-27 09:42:20 i Allmänt,

Känner mig så himlarns virrig i bollen, har känns det hela veckan. Jag orkar inte gå på banken idag, skjuter upp det.. Istället tänkte jag fara till stallet. Longerade och arbetade från backen med Nói igår, det gick jättebra och han tyckte det va kul. idag tänkte jag dock rida, både Nói och sedan kanske Wilma som jag ska få rida så mycket jag vill. Skojs!

update

Publicerad 2011-01-26 16:37:10 i Allmänt,

Fick vicka i måndags och idag på AG. Gillar att folk är sjuka! Dock hoppas jag innerligt att jag själv inte smittast av magsjukan som härjar runt..
Imorgon måste jag nog ta mig till staden och bl.a gå på banken, VP, asadrygt att inte ha pengar på kortet!


Igår kollade jag på Guldbaggen, Petra M var ingen passande programledare tycker jag

dagens

Publicerad 2011-01-25 09:26:37 i Allmänt,

Dagens alarm ringde 8.30.
Dagens frukost består av te och gammal sallad.
Dagens aktiviteter innefattar: Skotta gården, motionera hunden och tvätta.

Vilken tid kliver ni upp på veckorna, då ni inte jobbar?


Mammas "det-här-måste-du-göra-annars-får-du-en-fet-utskällning-
över-hur-lat-du-är-lista", gillar att hon avslutar det hela med "Please!"

konstigt

Publicerad 2011-01-24 17:02:37 i Allmänt,

Måste bara berätta om två konstiga/jävligt random grejer!

1. Lördagkväll: Jag, Amanda och Simon kollar på PATF, min mobil ringer och det står "okänd" så Amanda svarar och trycker på högtalare. Det visar sig vara Mimmi, som inte alls ringt till mig! Alltså våra mobiler ringer varandra utan att vi gjort nått, jävligt random!

2. Jag var inne på någon Disneyblogg och hittade en fin bild jag tänkte skicka till Julia. Så jag öppnade den i ny flik för att jag ville ha en förstoring av bilden och bilden endast. Men det får jag inte utan kommer till en hardcore engelsktatuerarkille som just har bloggat om samma sak som Julia, dvs Heat Ledgers dödsdag och har samma bild som Julia, SJUKT random!

just two gals

Publicerad 2011-01-23 18:30:32 i Allmänt,

Lisa: nu ska jag dricka kaffe och se på pocahontas :D
~ julia: ååh mysigt! :D jag ska dricka iskaffe och se Fantasia

ny header

Publicerad 2011-01-23 15:36:12 i Allmänt,

Har länge funderat på en ny header och jag har gjort några stycken men ingen jag blev direkt nöjd med. Nu hittade jag denna bild och Yahoo, den blev det!

turquoise and pink

Publicerad 2011-01-23 11:15:33 i Allmänt,

En av tavlorna som jag haft på väggen har min vän Julia påpekat att hon verkligen inte gillar. Sedan har jag så många nya fina i "fina bilder-mappen", så jag har bytt ut den tavlan hon ogillade och två till!



dog

Publicerad 2011-01-22 21:55:01 i Allmänt,

Idag trodde jag att vår hund skulle dö! Jag, Mimmi och hunden, Mitzi, hade varit på en lång promenad runt Gråbo och for sedan till Mimmi för att dricka varmchoklad och se på Let's dance. Jag och Mimmi gick upp och bänkade oss medans Mitzi fick stanna på nedervåningen med Argos, Mimmis hund. När vi sett klart är klockan halv fem och Mitzi gnäller som hon brukar för att hon antagligen är jättehungrig, tänker jag. Mamma får hämta oss och när vi kommer hem har hon inte bråttom till matskålen, som hon inte heller slickar ren. Mitzi gnäller och gnölar och pappa uppmärksammar att hon svällt upp över magen jättemycket! Vid det här laget får jag mini-panne..
Efter några samtal från Norråkern så får vi svaret: Hästarna hade brutit sig ut ur hagen, Caroline hade dragit åt sig overallen från garderoben där en påse med hundmat finns, den nu öppna garberoben med hundmat lockar vår aldrig-mätta-vän-Mitzi som vräker i sig ca 1 kg torrfoder och får sedan en uppsvälld mage och en hel del magknip!


"I, um, hope you won't think me rude, but do you happen to know
out of whose *bowl* you're eating?"

Kinesiskafton

Publicerad 2011-01-22 10:17:14 i Allmänt,

Gårkvällen var en spännande afton då jag, Amanda och Mimmi skulle göra kinesiskt till middag. Amanda hade fått massa olika ingredienser av sin far som handlat på en liten kinesiskaffär på Ålidhem. De flesta visste man inte ens hur de skulle tillagas då det stod på kinesiska, så vi gissade oss fram bäst vi kunde: Deep fry betyder nog fritera, räkorna kan vi nog steka och hälla den där såsen på och ankan är nog lättast om vi slänger in i ugnen.
Efter ca 2 timmars gissande var det klart och framför allt det mest förvånande, det va ju gott! Förutom de slemmiga sesamfrösbollarna då..

Vi kände iaf att detta skulle bli ett väldigt bra tv-program! Folk från olika kulturer ska få laga varandras maträtter utan några som helst förkunskaper och sedan får de andra titta på och kommentera. I slutet så bjuds alla på en kalasmiddag där de får smaka maten som blivit tillagad som den ska!



fml

Publicerad 2011-01-20 20:54:38 i Allmänt,

Haha, kvällen i ära läser jag gamla hederliga FMLs, vey cheap fun I'll tell you! Sedan sista The City, buhu..


pick up the phone

Publicerad 2011-01-20 10:46:16 i Allmänt,

Nu är mina inskolningsdagar över. Då äre bara att vänta på att de ringer och vill ha mig! Det här betyder ju alltså att jag har helg nu, hehe! Nu ska jag kolla på avsnitt från The City som jag missat förut.
Sedan ska jag nog ringa en vän!

Lady P-girl

Publicerad 2011-01-18 15:58:09 i Allmänt,

O My gash! Yesterday P-girl turned 20! Congratulations sugar grain!
I'm lookin forward some fun when you get your ass back here!


saturday night

Publicerad 2011-01-15 12:47:56 i Allmänt,

Ikväll ska några tjejer och jag äta hos Amanda. Raclette är det som står på menyn och det är ju aldrig fel.
Det mysiga, tycker jag, är ju att Amanda knappt har några grejer i den nya lyan. Så förmodligen kommer vi att sitta på golvet och ha kartonger som bord med tända ljus på, sådär riktigt Lady och Lufsen-style!
Sedan är det tänkt att vi ska ut i kylan, ta oss till stan och krogen. Amanda och Mimmi vill supa ner mig rejält och gå på man-hunt till mig, som jag har förstått det. Vi ser väl..

nerd allert

Publicerad 2011-01-14 10:07:11 i Allmänt,

Igår var jag hemma och kurerade mig hela dagen, känns lite bättre idag. Nu ska jag bara dricka upp mitt te, ta en dusch och krypa ner i sängen och titta på Waking Sleeping Beauty. Det är en dokumentär om svackan de hade på Walt Disney Company under mitten av 80-talet, och deras kamp att skapa magiska filmer som publiken skulle uppskatta.
Ikväll ska jag jobba och kmr att missa Let's Dance. Lite tråkigt men ok.

FYI #13

Publicerad 2011-01-14 10:00:00 i FYI,

I found the original ending of Pocahontas and it got me a little emotinal. See for yourselves, what do you think about it?

FYI #14

Publicerad 2011-01-13 20:12:12 i Allmänt,

Beauty and the Beast

Audio/visual unsynchronized: During the fighting scene between Gaston and Beast, Gaston says "Belle is mine!" But his mouth is saying something else. This is because, he was originally supposed to say, "Time to die!" but the writer changed it to fit Belle back in the scene.

Anachronisms: During a reference to France in the Be Our Guest song, a vision of the Eiffel Tower is formed, which didn't exist yet.

FYI#10

Publicerad 2011-01-13 17:48:23 i FYI,

I just found out there's a deleted song from Sleeping Beauty! I can understand though why it was cut. Here it is.

en vild och snorig tjej

Publicerad 2011-01-12 17:48:05 i Allmänt,

Vakndade kl.03 inatt och trodda att klockan var 06. Klädde på mig och gjorde mig iordning tills mamma vaknade och sa åt mig att klockan bara var 03. Vild tjej.
Idag har jag snorat jättemycket... inte ok, alltså typ näsblod gone wild fast rinnsnor. Blä.
Nu ska jag iväg på ett super hemligt möte, inget dejt, där en hemlis ska förtäljas. Spännande!


Vild tjej den där Pocahontas

Beautea

Publicerad 2011-01-11 11:48:37 i Allmänt,

Ingen har svarat på min fråga angående vilket språk ni föredrar här. Tar det som att det inte spelar någon roll så jag gör väl som jag känner för. HAha, precis som förut.
Dagens nyheter: Jag har/håller på att bli sjuk. Kurerar mig just nu med te+vitlök+ingefära+honung. Hoppas att det släpper snart! Idag ska jag läsa igenom massa papper och kl.15 ska jag börja min inskolning på Astridgården, där jag jobbade i somras. Det känns ganska roligt.
Dagens fundering: Vill jag bli en flinga?

PS. På Coop kan man köpa badskum/showergel från Disney med Aurora som som själva förpackningen!

Lisas fina

Publicerad 2011-01-08 14:09:04 i Allmänt,

Igår fick jag en idé om att någon gång i framtiden ha en liten butik med massa fina saker. Alltså typ inredning, prydnader, tavlor och smycken kanske. Den skulle nog få heta Lisas fina!



öppna dörrar

Publicerad 2011-01-07 11:25:42 i Allmänt,

Igår köpte jag och Mimmi massa presenter till vår kära vän Amanda som fyller 20! Sedan besökte vi Madde i hennes superdupermysiga etta och såg på den senaste Step Up filmen. Den asiatiska killen i Glee är ju med i Step Up och han är verkligen jättebra på att dansa! Synd att han inte får visa det i serien bara!

Just nu försöker jag bara att hålla så många dörrar som möjligt öppna när det gäller livet och jobb. Idag fick jag ett samtal om att jag ska få inskola mig och vikariera på Astridgården. Antagligen tackar jag ju ja.
Jag säger "Ja" och "Jag får återkomma!" till allt som kommer i min väg. Det skulle vara jättekul, spännande och läskigt om vi for till Norge, bodde där ett tag och jobbade ihop massa pengar! Om vi får det att funka så far vi absolut! Men det känns ju bara fult när jag nu tackar ja till annat här hemma och så lägger dom ner tid och pengar på mig sen säger jag bara Hasta la Vista Baby! Men men.. nu får jag faktiskt skita i det och tänka på mig själv i första hand!

Känns bra att inte sitta fast på något sätt, att inte helt säkert veta vad jag gör om 2 månader!


hjäälp

Publicerad 2011-01-04 18:14:21 i Allmänt,

Fick just ett samtal från Norge.. från jobbet jag och brudarna sökt. De hade ringt igår också men det hade jag missat och vågade inte ringa upp. Nu ringde de nyss och var jättetrevlig och jag fattade va hon sa också.. Men de frågade om jag kunde komma på intervju nästa vecka!!! Ja ba.. Eeeh, jag är inte ens i Norge nu.. Men sa att jag skulle höra av mig om jag kunde komma i februari...

OMG!

it's the green you need

Publicerad 2011-01-04 09:45:10 i Allmänt,

Jag har 14:- på kortet men föör mkt pengar cash.. måste till banken :P hahha. På swedbank.se kan man även se att min Allemansfond 3 ser bra ut, gillar siffrorna!

Hjälpte till lite igår när Amanda och Simon skulle shoppa och packa upp till deras nya crib, som var stor och rymlig. Det blir fint!
Blir sugen på att flytta bara för att få inreda som man viiiiiiiill, dock kostar det ju så jävla mycket med allt man vill ha och behöver.


Konceptbild till Jungelboken

random tråk och drömmar om skojs

Publicerad 2011-01-03 10:08:27 i Allmänt,

Idag ska jag på Ålidhems Vårdcentral, känns väldigt random. Ska dit iaf för att få tillåtelse att dela ut medicin.. what ever. Måste döda tid emellan bussarna. Blä.

Hoppas på skojs ikväll, t.ex få se A & S lägenhet!



Två konceptbilder från Skönheten och Odjuret.

jag har en skatt

Publicerad 2011-01-02 15:42:43 i Allmänt,

Hittat en guldgruva med concept art, inspirationsbilder och annat
behind-the-scenes material! Hihi!
Börjar med några hus från Lady och Lufsen!


1-1-11

Publicerad 2011-01-01 16:19:35 i Allmänt,

Den finaste komplimangen man kan få är när folk säger att de läser och uppskattar ens bloggar!
Happy new year darlings! Planerna so far för 2011 lyder, pengar pengar pengar!

PS. Det gick jättebra att jobba, känns dock lite drygt att jobba imorrn för jag är rätt trött..

/ xoxo Sleeping Beauty


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela