mylifeindisney

sketches

Publicerad 2011-06-29 17:01:42 i Allmänt,

Två fina sketcher på Disneyland som jag har kommit över! Den första är förtillfället min skrivbordsbakgrund.


tips

Publicerad 2011-06-28 13:25:02 i Allmänt,

Ett enkelt sätt att känna sig sommarfin är att måla naglarna. Jag tror jag fått dille på att måla naglarna igen. Just nu är mina tår mintgröna och fingrarna mörklila glittriga.Såhär kan en slapp sommaroutfit se ut. Bikini, skjorta och hårband.

gött

Publicerad 2011-06-28 13:19:57 i Allmänt,

Idag har jag solat och lyssnat på när UnderbaraClara var Sommarpratare. Sen blev jag sugen på lunch och gjorde Pasta Carbonara med en twist.

- koka pasta
- stek bacon
- häll baconen i pastan
- häll i en skvätt grädde, svartpeppar och lite riven västerbottensost
serveras med grekisksallad

ungdomsveckan

Publicerad 2011-06-26 16:28:48 i Allmänt,

Hallå hallå alla ni söta som väntar på en uppdatering! Midsommar har som sagt just passerat. Ingen större händelse. Jobbade, åkte ut till stugan, åt mat, körde båt i dimman med GPS, skäret osv.
Något som är mer intressant att kommentera är att det bara är fem dagar kvar tills jag fyller 20! Har redan planerat utgång på lördag som en av många festligheter i min ära!
Jag vill även ännu en gång upplysa er om att hålla den 16e Juli ledig i kalendern. Datumet är fortfarande bara prel. bokat men mest troligt är det då det kommer att hända. Om nu inte det är jättedåligt väder, då skjuter vi upp det en vecka till nästkommande lördag (dvs. 23e)!
Frågor på det?!

POTC

Publicerad 2011-06-22 22:07:48 i Allmänt,

Såg den nyaste Pirates filmen med min syster ikväll. Har inte varit så stort fan av de tidigare filmerna men jag vad taggad att se denna eftersom det skulle vara mermaids med! Sirenerna var fina och filmen var riktigt bra!

planera och planera om

Publicerad 2011-06-22 12:29:40 i Allmänt,

Idag är jag ledig och planerna för dagen var:
- göra delegeringsprov kl.10
- åka till stan m kakan och handla
- gå på bio

Min lediga dag och dess planer blev förstörda pga. något drama på Apoteket så nu ser planerna ut såhär:
- döda tid
- göra delegeringsprov kl.14
- gå på bioI got a horsie on a chain! And yes I match my nailpolish with my flower necklace.

Underskattad av vissa och överskattad av andra

Publicerad 2011-06-21 22:28:40 i Allmänt,

Igår såg jag Peter Pan, vilket jag inte gjort på asalänge eftersom jag fått för mig att jag inte gillade den så värst mycket. I was wrong! Den va ju jättebra! Fick mig att minnas den fantastiska Peter Pan riden på Disneyland. På tal om Disneyland så är Peter Pan face charactern så himla överskattad på alla face-character-bloggar. Kanske därför jag blivit lite anti honom. Men jag tar tillbaka det nu.


Så himla fint sovrum där de målat Peter Pans skugga på väggen!

FYI#18

Publicerad 2011-06-21 22:16:09 i FYI,

Mickey, Donald and Goofy as cameos in the beginning of The Little Mermaid!


They are sitting on Triton's left side

FYI#17

Publicerad 2011-06-19 21:17:35 i FYI,

Minnie Mouse's real name is not Minnie but Minerva! Minnie is just a nick.

party like a sick girl

Publicerad 2011-06-19 11:02:06 i Allmänt,

Hade en väldigt trevlig kväll igår! Madde som firade sin 21årsdag bjöd in till hennes fina lilla lägenhet. Sedan slutade det på Skarinska. Dock värdelöst band och för många 50+are, men när de slutat spela och högtalarna fylldes med ljuva toner av Aretha Franklin och The Supremes blev jag glad! Jag kan även konstatera att det är tråkigt att att gå ut utan röst. Man måste anstränga sig så mycket för att säga något och förmodligen kommer den andre ändå inte höra dig, plus att man kan inte tillföra så mycket i samtal utan livnär sig på andras.
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila upp mig, äta praliner och se någon film.

kan. inte. prata

Publicerad 2011-06-18 08:16:52 i Allmänt,

Ursula har tagit min röst. Mest troligt för att hon tycker att jag sjunger så fint. Men det är drygt att inte riktigt kunna prata och hosta upp grönaslemmiga grodor.

pretty

Publicerad 2011-06-17 18:07:39 i Allmänt,

Ikväll ska jag äta, för mig, årets första mjukglass och jordgubbar med mina finaste. Kan även tillägga att I feel pretty!

ps. är så himla kär i Darren Criss idag!reklamavbrott

Publicerad 2011-06-16 19:42:24 i Allmänt,

Nu har jag helg! Är just hemkommen från studentmiddag hos kusinerna, mycket trevligt. Något mindre trevligt är att jag håller på att bli förkyld. Har kittlas så vansinnigt i halsen idag. Blä. Jag tackar världen för Fishermen's friend.
I måndags var jag och shoppade med milfen och jag gick lös inne på The Body Shop. Köpte mineral foundation, borste till det, solpuder samt ett rouge..

Publicerad 2011-06-12 10:28:20 i Allmänt,

Efter parkhäng, tivoli, mera parkhäng och krogen kom jag hem 03.30. Klev upp 10.00 och ska jobba från 12 till 21. Hoppas på en lugn dag, men det är inget jag kan räkna med.


Lekte lite Belle, inget konstigt med det, och blåste på utslagna maskrosor. Även i någon randoms ansikte.

amazing quotes

Publicerad 2011-06-09 23:41:06 i Allmänt,

“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
— Coco Chanel

"Imagining the future is a kind of nostalgia. (...) You spend your whole life stuck in the labyrinth, thinking about how you'll escape it one day, and how awesome it will be, and imagining that future keeps you going, but you never do it. You just use the future to escape the present."
John Green (Looking for Alaska)


"…because nerds like us are allowed to be unironically enthusiastic about stuff… Nerds are allowed to love stuff, like jump-up-and-down-in-the-chair-can’t-control-yourself love it. Hank, when people call people nerds, mostly what they’re saying is ‘you like stuff.’ Which is just not a good insult at all. Like, ‘you are too enthusiastic about the miracle of human consciousness’."
— John Green

"On how to make boys like you:
the third way is to be come something called "hot"
Now Katie I would argue that there are at least two
distinct definitions
of hot. There is the like normal
human definition which is that individual seems
suitable for mating. And then theirs the weird culturally
constructed definition of hot which is that individual is
malnourished and has probably had plastic bags inserted
into her breasts. Now boys might find that hot now but I don't think there's anything inherently hot about it like if you went back to the 18th century and ask a fifteen year old boy would you like to marry a woman who has had plastic bags needlessly inserted into her breasts that fifteen year old boy would probably be like: "What's plastic?"
— John Green

DREAMS UNLIMITED

Publicerad 2011-06-09 09:53:26 i Allmänt,

Igår var jag ledig och spenderade större delen av dagen ute i solen.
Min mor var inte imponerad.
På kvällen for jag till Amanda och vi gick på en promenad. Jag pysslade även ihop en bok där jag bl.a har skrivit en lista på saker som måste göras i sommar! Jag har nämligen haft mini panne att sommaren ska försvinna på ett kick också har jag bara jobbat hela tiden. Nej mina vänner, det får inte hända! Här ska det planeras!
Jag jobbar den här helgen men är ledig de tre nästkommande helgerna. Bara att ni säger när ni har tid och vad ni vill göra!


blåvit

Publicerad 2011-06-08 09:35:20 i Allmänt,

Igår fick jag paket! Det var min beställning från ASOS som låg och väntade på mig. Tyvärr varade lyckan inte så jättelänge eftersom jag insåg att de var för små storlekar. Och det var jag som hade varit galen. Har bestämt att jag ska skicka tillbaka både blusen och skortsen (mix av skirt och shorts) och ta dom i strlk 12 ist.
Provade bara lite för att se hur det skulle se ut, gillart, och längtar tills jag får det nya paketet!

the sailordress

Publicerad 2011-06-06 13:53:11 i Allmänt,

Nu sitter jag och försöker sy, verkligen lättare sagt än gjort. Ska sy om en klänning från farmor, men för det fordras en hjälpsam milf. För tillfället har jag bara en milf.
Men när den är klar ska den få följa med på picnic och andra fancy occasions i sommar.

amazingk weekend

Publicerad 2011-06-05 18:47:05 i Allmänt,

Vilken BRA helg jag har haft!

- Jobbat och fått storhelgsersättning på en för mig vanlig lördag 
- Tittat på Sex and the city med Julia och ätit citronglass
- Sleepover med ovanstående, samt drömt om sånt man ska göra i sommar
- Gjort en asabra remix
- Uteritt med kusin Pauline


En ledtråd till min låt!

human bird remix

Publicerad 2011-06-03 16:19:44 i Allmänt,

När jag cyklade till jobbet imorse hörde jag ett äckligt skratt, visste först inte om det var en människa eller fiskmås.
Nu drömmer jag om att göra en asabra remix/mash-up, Pogo/Bootie-style! Säger Good luck till mig själv.. Just nu skulle jag gärna suttit i redigeringsrummen på skolan.

~ 20 ~

Publicerad 2011-06-01 10:21:04 i Allmänt,

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 20! Vilket betyder att jag har fyra veckor kvar av mina tonår. Gal1! Men det känns så skönt att bli 20, jag är ju som det redan i huvudet so just give me the benefits!

PS. 16/23 Juli är det 20+20 fest av mig och Mimmi, aka the party of the year! Det blir Hillbilly/Cleetus-style så skäms inte för er bonnbränna, fräknar, skitiga kläder, tappade tänder och toviga hår, ni är mer än gärna välkommna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela