mylifeindisney

plus tard

Publicerad 2011-03-30 10:22:00 i Allmänt,

Jag har bara ett avsnitt kvar på Mad Men säsong 4! Det här är ett väldigt stort problem då säsong 5 typ kommer ut i höst! Jag vill ju ha mer galna män nu! GAAAAAAH!

PS. Paris är nu prel. uppskjutet till Maj

dagens idé

Publicerad 2011-03-29 13:51:19 i Allmänt,

Nu när jag var på promenad med Mitzi kom jag på en idé angående "tramp stamps". Det finns ju två betydelser för det ordet. Det första, mest obvious, är ju skabbiga tatueringar i svanken. Den andra, som jag kom på nu, är helt enkelt ett frimärke med Lufsen på! Så idag har jag bestämt mig för att om jag någon gång ska tatuera in en "tramp stamp" i svanken, då ska det vara just ett frimärke med Lufsen!


När jag googlade the Tramp as a stamp hittade jag denna!
Någon har alltså redan gjort den! Jag är mållös. I loooooove yooou!

rensar

Publicerad 2011-03-28 09:49:50 i Allmänt,

Jag är inne ett rensar flyt just nu. Rensar bilder i fina bildermappen,
tar bort gamla konstiga kontakter från msn och nu ska jag rensa i mina favoriter. Det är skönt att rensa, speciellt om man har skön musik till. Lyssnar på Percy Faith, vet inte vem det är men jag gillare!


Concept art for Cinderella

they need a L to make TLC

Publicerad 2011-03-27 16:59:34 i Allmänt,

Trevlig dag+kväll med tuttisarna igår! Dock sög TC. Idag har jag legat i sängen, kollat på Mad Men säsong 4 och ätit klet. Nu ska jag fräsha till mig lite för att fara på middag hos gudmor Lotta. Lasagne serveras, och vi behöver inte ens vara trevliga om vi inte vill. Gillart!

halelujah

Publicerad 2011-03-25 11:15:14 i Allmänt,

Jungfru Marie bebådelsedag/Vårfrudagen som sedan blev Våffeldagen skall nu firas! Skall bege mig till fröken Löfgrens huse för pysseljunta och såklart Våfflor! Dagen i ära har jag även sminkat mig, vilket var jätteskojs för jag sminkar mig typ aldrig längre. Jag måste få ut min kreativitet, därför hade jag även en Lisas-mini-skönhets salong igår med två GILFS som jag sminkade lite. Ja för er som inte känner mig så bra eller bara inte vet,
JAG ÄLSKAR SMINK! Dagens är lite Dior S/S-11.


Nicky-boy

Publicerad 2011-03-24 17:05:47 i Allmänt,

Jag kan inte sluta. Tycker att han är så himla rolig och duktig bara! Skulle LÄTT va vän med han, min egna lilla Nicky-boy!

"Ami, c'est l'amour"

Publicerad 2011-03-23 15:22:12 i Allmänt,

Igår läste jag några intressanta saker om kärlek, som jag nu tänkte dela med mig av.

"Vi blir förälskade när vi är redo att lämna en erfarenhet som är färdigupplevd, vi vill göra en ny utforskning, förverkliga en dröm. När vi är otillfredställda med nuet och vill börja om, en pånyttfödelse. Det kan var när man börjar ny skola, nytt arbete, på en resa, i ett kärlekslöst förhållande mm."

"Vi dras till en annan bara om vi är säkra på att den vi älskar besvarar vår kärlek. En deprimerad människa kan inte bli förälskad, eftersom hon saknar livsimpuls och hopp. För att bli förälskad krävs en gnista hopp om att kärleken ska vara ömsesidig. Tvivlar vi på att kärlen är besvarad försvinner begäret."

"I vårt inre skapar vi en komplex samling egenskaper som vi anser utgör kärleken. En ”skuggälskare”. Sedan försöker vi hitta någon som motsvarar bilden av vår skuggälskare. Det sker en gradvis process där den verkliga personen och skuggälskaren förs närmare varandra för att gradvis till slut jämkas ihop. Kärlek är den processen där vi jämkar ihop skuggälskaren och den riktiga älskaren."

I solsken

Publicerad 2011-03-22 17:33:59 i Allmänt,

Idag har jag jobbat på AG, och det har varit en bra dag. Är bara så allmänt lycklig över att solen skiner när man kliver upp och far hem från jobbet! Kvällen och veckan ser sjukt luftig ut, så kom å ta me ba!

"..Solsken, ströva längs med Seine
Se på stan i solsken
som alla andra män
som har sitt liv i frihet
En dag där och sen jag svär,
jag ska va' glad
för det här
Och min dag väntar där
Jag fick va' där ni är

Livet möter jag just där"
(Ur Ringaren i Notre Dame)
Jag. Längtar. Ihjäl. Mig!

hihi

Publicerad 2011-03-19 22:48:38 i Allmänt,

Jag håller på att installera The Sims 2, samt expansionpacket med husdjur! Ska Bygga ett jättefint vitt litet hus och skaffa en dalmatiner, hihi! Medans installationen segar på så kollar jag på Ally. Tror inte att jag hinner spela något ikväll, för imorrn vankas vinterns premiäråk i backen!


"Visa din... kärlek!"

Publicerad 2011-03-18 12:21:32 i Allmänt,

Igår var vi på Midgård för att se Estetettornas projekt, vilket var väldigt bra faktiskt! Blev himla imponerad över hur många det var som var grymt bra på att sjunga! Efter det gick vi till Lillebror-huset för att vänta på bussen hem. En bra dag helt enkelt! Ikväll är det inflyttningsfest hos WalleSalle, och eftersom jag inte ska förtära vuxensaft så taggar jag marängswisch!

PS. Citatet i rubriken var något en av Juliorna i pjäsen sa.. väldigt TWSS! Ska börja använda den, fast byta ut kärlek mot något annat passande


Enligt Spåkulan på FB så är jag bjuden på fest ikväll, vilket stämmer.
Spåkulan sa också att jag ska klä mig i mina favoritfärger, vilka jag inte ens vet vilka de är! Jag ska även ha med mig en present..

Howard Ashman

Publicerad 2011-03-16 21:39:15 i Allmänt,

Såg nyss att igår var det 20 år sedan Howard Ashman gick bort.
Howard var ett geni som arbetade i team med Alan Menken, och tillsammans har de skapat fantastisk musik till Disneys filmer!

PS. Ni som inte sett Waking Sleeping Beauty, gör det!

intressant uppdatering?

Publicerad 2011-03-16 18:27:25 i Allmänt,

Idag har jag ridit! Först på banan sen for jag och bubben ut, gick jättebra! Sedan har jag och Mimmi bakat bröd samt tittat på Bigbrother och Lillebror. Nu har jag bestämt mig för att göra chokladbollsklet och lägga mig i sängen och titta på Mad Men.

Bonne nuit et fais de beaux rêves

Publicerad 2011-03-15 23:15:31 i Allmänt,

Om det är någon som är nyfiken så har vi inte bokat resan än! Har hittat ett galet erbjudande som vi tänkt nappa på och boka så fort Tuddan är redo! Ikväll har jag gått på en väldigt trevlig promenad med syster, kusin och vovvar. Nu vill jag bara säga; Godnatt!


Sleeping Beauty Concept Art

Parre och Rappe

Publicerad 2011-03-14 17:36:25 i Allmänt,

Är nöjd med dagens bravader! Jag och Mimmi har båda skrapat ihop minst 20 VP(vuxenpoäng) var! Dödade tid på Coop Ersboda, där vi fann en mycket lik kopia av Sam från Glee, gillart! Ikväll bokar vi förhoppningsvis Parisresan! Pratade med Julia om att jag har lite samma drama om Paris som Rapunzel har med ljuslyktorna.

"I've been looking out of a window for eighteen years, dreaming about what I might feel like when those lights rise in the sky. What if it's not everything I dreamed it would be? And what if it is? What do I do then?"le weekend

Publicerad 2011-03-13 19:57:07 i Allmänt,

Kurt vad tråkigt det är att leta hotell! Ska sluta med det nu och hitta något skojs att fika och titta på Ally McBeal/HIMYM/Mad Men! 

PS. Vill ge en guldstjärna till Julia Lundqvist som har bevisat att hon är en riktig mästare!


Julia, det var såhär galna jag menade att vi ska vara på Disneyland!

kidnappningen

Publicerad 2011-03-11 09:52:58 i Allmänt,

Eftersom min syster fyllde 21 för ett tag sedan så hade hennes vän Elisabeth planerat en överaskningskväll! Så igår när hon kom hem från jobbet möttes hon av lappar där det stod "Du skall vara klar och representabel kl.16.15!". Hon blev kidnappad av Pauline, Mimmi och mig, som förde bort henne i bil mot stan. Nyfiken som hon är så hade hon gjort allt hon kunde för att ta reda på vem som hittat på detta och vad som skulle ske. Men till vår glädje var hennes teorier på helt fel vägar. När vi kom fram till Elisabeths lägenhet där vi skulle äta middag trodde Karin att vi var på bio. Alla ställde sig i vardagsrummet, började sjunga Ja må hon leva, och hon fick ta av ögonbindeln och hörselkåporna. Bästa av allt, hon var så himla chockad och förvånad! "Det hade jag aldrig trott!", följdes av jättegod mat, trevligt sällskap och sedan bowling! Supertrevlig kväll!

Boom Baby

Publicerad 2011-03-10 07:35:18 i Allmänt,

Sa Hey baby och for till Mimmi igår och åt semla, såg på Glee, pratade och lyssnade på Smurfhits. Gillart!
Idag ska jag jobba 8-12, så himla slapp tid. Skön-t. Om vad som händer i eftermiddag får ni veta på morgondagens update.
Angående min break down för några dagar sedan så kan jag meddela att det nuvarande läget är lugnt. Jag tror jag har bestämt mig för vad jag ska göra.

skojs of the day

Publicerad 2011-03-09 15:57:28 i Allmänt,

Kolla vilken skojs annons jag hittade på fb! Man gör sina egna väggdekortexter, OCH man kunde välja Disney typsnittet! GAH! Blev ju jättesugen! Skulle ändå sitta jättefint på min vägg!Om man ska skriva något vill man ju ha med ett D så man hela Disney känslan!

Eller W går ju också bra! Skulle va kul att bara ha ett classic "WAAAAALT!".. I can go on forever!

GIF

Publicerad 2011-03-09 09:32:30 i Allmänt,

Jag har funderat ett bra tag över hur man postar GIF-bilder, och nu kom ja på't. Nice. Livet känns lite bättre idag.

fucked up

Publicerad 2011-03-08 16:53:37 i Allmänt,

Helvete vad jag är irriterad på mig själv! Jag funkar inte just nu. "Tjockis-veckan" nu, åt en semla på jobbet. Har typ ingen matlust. Jag har för mycket i huvudet och vet inte vad jag ska göra! Det räcker inte med ett FML för att beskriva min gröt.

boka?

Publicerad 2011-03-07 09:03:38 i Allmänt,

Just nu känner jag mig lite som Zebastian, är som inte sugen på nått. Roar mig dock med att läsa Ceesies blogg och lärde mig just ett nytt uttryck, pussy poppin'. HAha. Nä nu vill jag boka skojs i April så man kan börja tagga!

Excuse me princess I don't mean to be rude, but tonight..

Publicerad 2011-03-06 18:30:52 i Allmänt,

Hej bloggen. Zup?! Jag biter på naglarna och lyssnar på min asian-boyfriend. Förövrigt är det så himla drygt när man får cravings att lyssna på Bieber då det verkligen inte är läge för't.
Vad ska man säga till någon man stalkat upp? Kanske bara 
"Hej, har stalkat upp dig, är det okej?".


Cinderella concept art, maybe for Dancing on a cloud?

3/3

Publicerad 2011-03-03 09:12:27 i Allmänt,

Igårkväll städade jag lite i min garderob, vilket inte gjorts på år och dar! Nu ska jag jobba lite och ikväll ska jag följa med till Rundvik (av alla ställen här på jorden) och se när några vänner spelar. Efter det ska Mimmi och jag ha en sleepover här hos mig.
Nu ska ni få se hur mitt rum ser ut, för tillfället iaf.
Tre nya plagg, två i garderoben och en på väggen! Nytt på snöret är två halsband jag gjorde under 2:nd Vint UF tiden.

H&M + hår

Publicerad 2011-03-02 18:01:01 i Allmänt,

Haft en trevlig shoppingdag med vänninorna i staden. Dyrt blev det.
Men jag är nöjd! Nu ska ni få se hur håret blev. Tonade det med Goldwell 6-B Guld brun. Var först lite tveksam till resultatet.
Nu älskar jag det!tiptop

Publicerad 2011-03-01 22:19:35 i Allmänt,

Ååh! Har haft en toppendag! Började med att Amanda, Cesar, Mimmi och jag for på skidutflykt. Därefter gjorde vi en liten solgrop och låtsades att vi var i fjällen. Sedan for vi till Amandas lägenhet och åt kladdkaka och Semlor till middag! Sedan fick jag veta att jag ska bli bjuden på en resa i Juni! Ja tack! Dock är det hemligt än så länge men det är en GILF-resa i Europa, så mycket kan jag säga!  Nu är jag trött. Godnatt sötnosar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela