mylifeindisney

DFTBA

Publicerad 2011-11-29 19:49:09 i Allmänt,

Igår lånade jag en bok på bibblan! Det tillhör sannerligen ovanligheterna. Nu har jag läst ca halva Looking for Alaska, som är en väldigt bra och rolig bok men inte just nu.
Något roligt dock är att någon lämnat en lapp i boken, där det står DFTBA - Don't forget to be awesome!


Under the sea with Chanel

Publicerad 2011-11-28 07:50:09 i Allmänt,

Jag trodde att jag skulle jobba idag, men jag hade skrivit fel dag i almanackan och fick styra mina ben hemåt. Väl hemma kröp jag ner i sängen igen och har nu just sett Chanels SS12 visning, så himelskt vacker! Kläderna, håret, mejken, scenografin och allt. Gillar deras under the sea tema!
Haha, sedan tycker jag att Karl är en sån rolig figur. Undra om det är han som gjort hästsvansen så poppis..

1:a Advent

Publicerad 2011-11-27 13:51:54 i Allmänt,

Igår var jag på Julmarknad med mamma, Lotta och Karin i Olofsfors. Jag åt en jättegod cheesecake med pepparkaksbotten och lingon som topp, smaskens! Den ska jag göra nån gång snart. Igår började jag även att se Casablanca, som var en riktig Zzzznarkfilm. Hehe, fick se slutet nu istället. Kan konstatera att filmens underhållningsvärde består av att lyssna på Ingrid Bergmans Svengelska samt kända citat som "We'll always have Paris" och "Louie, I think this is a beginning of a beautiful friendship".

PS. Hur svårt ska det va att skaffa en gran som är rak?

klappar + fråga

Publicerad 2011-11-24 19:42:37 i Allmänt,

Hallå i holken! Idag har jag köpt julklappar till Lilla Julafton samt varit på Aroma Massage. Massagen var egentligen min och systers julklapp till mapa, men pappa hade inte tid att gå så då fick jag ställa upp. Det var skönt, tror även att jag hade samma tjej som masserade mig senast, GF.

Imorse tvärsåg jag något på svts nyheter. Jag såg Disneyfigurer i is och jag jizzade föör mkt! Nu vill jag ju se hela inslaget och veta vart de finns nån stans, men jag hittar inget. Någon som vet vad jag menar och kan länka?!

trevligt med långhelg

Publicerad 2011-11-20 20:32:31 i Allmänt,

Har haft en så himla trevlig helg! Utgång på Alles i fredags med Karin, Julia, Mimmi och Amanda. Där träffade vi jättemånga kändisar (Jag som nästan aldrig träffar nån man känner ute) och hade en kul kväll helt enkelt. Sen har Julia sovit hos mig tvä nätter och sett på film, druckit glögg och pepparkakor, lyssnat på Glees nya Julskiva, samt funderat över låten "Do they know it's Christmas". Mest troligt så firar man inte Jul i Afrika pga religion och svält osv..

Känns bra att säga att min helg håller i sig två dagar till! hehehe..


Vår danslärare sa idag att vi skulle lyssna med våra hjärtan. MLID - My life is Disney.

11-11-11

Publicerad 2011-11-12 09:36:57 i Allmänt,

Igår var det som sagt en väldigt episk dag 11-11-11, men även Chokladens Dag infaller 11 November. Detta firades såklart! Jag bjöd in till Fundue for more than two och hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna.
Idag ska jag och Mimmi fara på Workshop i Afrikanskdans 12-17, jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men hoppas att vi kommer ut helskinnande.

PS. kl.11.11 igår befann jag mig på Café Victoria och lunchade med mamma, faster och hennes man. Rekomenderar inte Bacon och kycklingröra-mackan.julpynt

Publicerad 2011-11-06 14:57:26 i Allmänt,

I helgen så har jag: Ätit Indiskt och gått på krogrunda med Mimanda, pysslat, ätit god pasta och kyckling m ädelostsås, sett på Så mycket bättre, druckit glögg och ätit pepperkakor (m ädelost såklart) och bara slappat.Hittade två kottar som fick följa med hem. De fick på sig glitter och ett ljusblått band och är nu en del av min julpyntning.

Jirka's princesses continued

Publicerad 2011-11-05 19:08:49 i Allmänt,

Here is his vision of Snow White and Tiana. All his princesses look beyond great! It's so fun to see a real life looking version of the princesses. I'm exited to see the next ones he does.


updaters gonna update

Publicerad 2011-11-03 21:46:48 i Allmänt,

Vilken dålig uppdatering jag haft här om mitt spännande liv! Sen senast har jag hunnit jobba, julpynta mitt rum, varit hos hästen och firat två födelsedagar. Imorgon är jag helt ledig, detsamma gäller även resten av helgen vilket känns jätteskönt.
Nu känner jag mig ganska slut i bollen och tänker bege mig mot drömmarnasland. Kanske återuppta mina roliga drömmar jag hade inatt om något sorts Disneyland fast med alla sagofigurer som finns, även Mumintrollen var med minns jag. Dock minns jag inte om Morran var närvarande, hoppas inte.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela