mylifeindisney

ljus, bollar och glitter

Publicerad 2012-12-23 10:33:58 i Allmänt,

Idag tar vi in och pyntar granen. Om jag hade fått bestämma så hade vi tagit in den fyra dagar innan istället för en. Man vill ju inte bli mätt på julen innan julafton men man vill ju ändå få hinna njuta av granen innan istället för efter julafton. Am I making any sense?
 
 
 

götta

Publicerad 2012-12-20 16:23:00 i Allmänt,

Jag håller nu på att baka till glöggmys på lördag. Jag älskar kombinationen pepparkakor+lingon & pepparkakor+mögelost/ädelost, så nu prövar jag göra en pepparkakscheesecake med ädelost som man sen kan ha fikon eller lingonsylt på. Jag tror det kan bli riktigt gött!
 
 

Se den!

Publicerad 2012-12-13 17:13:16 i Allmänt,

Jag var hos Julia igår och we had a blast! Såg Tangled ever after, Pitch Perfect och Uptown girls. Kan verkligen rekomendera Pitch perfect till alla mina vänner, väldigt mycket Glee. Vi fick även lära oss ett nytt utryck, toner = tone boner.
 
 

det blev vad det blev

Publicerad 2012-12-08 10:46:44 i Allmänt,

Gårdagen var inte alls så jäkla hemsk som jag hade befarat. Provet gick ganska bra, så det var ju skönt att jag slapp känna I did it all for nothing! Speciellt då jag även missade en mycket viktig begravning för att fara och göra kursprovet. Men allt gick bra, jag och mamma var sen på en jättetrevlig middag med de inblandade. 
 
 
 

dötid

Publicerad 2012-12-06 13:16:30 i Allmänt,

Imorgon är det kursprov. Jag känner mig rätt färdig-pluggad nu. Det blir vad det blir, jag längtar bara tills detta är över! 
Nu är jag för en gångs skull ute i tid. Jag ska träffa Mimmi i stan och äta nån stans och sen ska vi till Madde och se Step up 4 Miami, som är den 4e Step up-filmen vi ser tillsammans. Bara två timmar on my hands att döda.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela