mylifeindisney

löningshelg

Publicerad 2012-02-24 22:05:30 i Allmänt,

Efter asiatisk-buffé och fem strikes, så sitter jag nu i sängen, äter choklad och dricker te. Tänkte titta på OUAT och kanske något annat skojsigt. Imorrn ska jag hänga på mamma och gudmor till Ikea, bara för skojs skull. Trevlig helg!Me gusta

Happy birthday princess

Publicerad 2012-02-23 14:53:46 i Allmänt,

Grattis till bebben Victoria och Daniel. Skoj med en prinsessa säger jag! Hoppas bara att hon får ett fint namn, typ Aurora, men det tvivlar jag på att det blir. Jag fick höra nyheten på jobbet imorse, och sedan har det rullat samma klipp på nyheterna hela dagen. Det är konstigt hur fort en nyhet blir gammal. Dock skojs att se hur glad Daniel var, och när han visade hur stor fisken som han fångat/prinsessan var.


sånt man gör..

Publicerad 2012-02-20 10:57:58 i Allmänt,

När man har lite att göra är paint svaret. Jag har gjort riktiga mästerverk (haha1) i detta fantastiska program (haha2). 
Här vi en bild på Walt-himself Elias Disney, men inte riktigt som sig själv. Ögonbryn har han lånat från Ella Fitzgerald, ögon från Doutzen Kroes och mun från Audrey Hepburn.


Uncle Walt, helt enkelt.

Detta är en blandning av Birgitte Bardot och en tecknad mashup av Elizabeth II och Heath Ledger som the Joker

Andy Warhols Marilyn Monroe och Lady Gaga i Svea rikes fina färger

fre, lör, och sön

Publicerad 2012-02-19 20:45:30 i Allmänt,

Helgen har varit väldigt trevlig! Har spenderat den ensam, med familjen, och både i gamla och goda vänners lag. Efter lite söndagsdans avrundar jag nu helgen med tårta i sängen. Grattis till min syster som nu är 22 fräsha år!Jag vill ju bara hitta hem..

Publicerad 2012-02-17 19:28:45 i Allmänt,

Ligger i sängen och spelar det roligaste Ferry Halim spelet, The way home, i brist på annat (läs i väntan på Wild Kids). Det är så frustrerande när man aldrig hittar hem/ klarar spelet, skulle ju va kul om man kunde säga "Jah! Ja varva!". Dock kan jag inte säga så i detta fall. Tror jag har hittat hem en gång av alla 1000000 ggr jag spelat. Men varför det ändå gillas är för att det är fin musik, snygg grafik och enkelt upplägg. Återkommer efter seger..

finmiddag

Publicerad 2012-02-14 17:19:58 i Allmänt,

Mamma jobbar, pappa går på diet och Karin är på föreläsning. Jag äter middag i sängen, rester. Fint ska det va!

<3

Publicerad 2012-02-14 16:26:56 i Allmänt,

Vill önska alla mina älsklingar en fin Alla hjärtans dag. Ni betyder väldigt mycket för mig och det vill jag att ni ska veta!

WH

Publicerad 2012-02-12 09:54:45 i Allmänt,

När jag satt och åt frukost berättade pappa att Whitney Houston har dött. På ett hotellrum dessutom. Knark är inga bra grejer. En karriär, guldstämma och ett liv i kras. Jag har aldrig varit något jättestort fan av henne, men
har haft denna låt av henne på hjärnan de senaste dagarna. Tycker bara att det ät så tragiskt att det kan gå som det gick.

on repeat

Publicerad 2012-02-06 21:19:14 i Allmänt,

Ja mina fellow gleeks! Denna snurrar i huvet mest hela tiden, vilket jag inte klagar på. Blev chockad när Emma/Miss Pillsbury tog ton i det näst senaste avsnittet. HON KAN JU SJUNGA! Småtråkigt att man inte fått höra det förrän nu. Hur som haver så är orginalet rätt bra också. Fast jag tycker att det är roligare med Will istället för Bill.

Sa jag att jag va trött?

Publicerad 2012-02-05 21:33:12 i Allmänt,

Ojj, va trött jag är efter (och även under hela) helgen! Jobb, personalfest, revy och dans sätter sina spår. Känns väldigt skönt att va ledig imorrn faktiskt. Ja, vad säga. Jag och Mimmi försökte komma på en kärleksförklarings-låt till vår danslärare, Ousmane, på vägen hem. Eller en kärleksförklaring från hennes sida (mest), kanske ska tilläggas. Egentligen inget konstigt med det, sånt vi brukar göra. Men om man tänker att personen i fråga skulle få reda på denna underbara information så är det rätt roligt vilka creeps vi är. Blablabla, märks det att jag är trött?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela