mylifeindisney

Snart 21

Publicerad 2012-06-30 15:32:56 i Allmänt,

Sådär nu har jag "hemmafruat" mig så det räcker! Kakorna är bakade, lemonaden är klar och tårtan är fixad.
Mamma har bestämt att eftersom hon ska på ridkurs på sön-mån så ska vi fira mig ikväll istället, och då bestämde jag att jag ska ha kalas med mina vänner imorgon (alltså på min riktiga födelsedag)!
Så ser läget ut mina vänner.
 
Banan, Nutella och Jordgummstårta samt ett ännu oöppnat paket av mor och far.

Film Noir

Publicerad 2012-06-28 10:00:05 i Allmänt,

Haha, kom just och tänka på min och Mimmis kommande fotoutställningar.. Det hela började nu när vi var i London, hade just besökt Tate Modern och möttes av ett mycket blött väder. Då kom Mimmi på att hon kunde fota igenom sitt genomskinliga paraply och få roliga bilder med regndropparna. Tror att hennes fotoutställning ska heta "Genom ett paraply". Det blev en fotosession i både färg och svartvit från museumet, över Millenium Bridge till Blackfriars stationen (tror jag att det var).
Hahah, min utställning är något helt annat. Den kommer att heta "Film Noir" och är endast tre bilder (eftersom Julia tyckte att jag skulle sluta ta en massa onödiga bilder ifall minnet skulle ta slut) fotade i svartvit på tv-skärmen i vårat hotellrum. Det må ju låta väldans fult, men det blev riktigt bra faktiskt! Ni ska få se nån gång när jag fått bilderna!
 
Art work from Sleeping Beauty, kind of the same Film Noir feeling as in my photos

kak

Publicerad 2012-06-27 09:59:39 i Allmänt,

Nu ska jag leta recept och fundera på vilka kakor jag ska baka till mitt Kak-kalas på söndag! Ska man ge sig på sju sorter?
 
 
 

trevlig midsommar alla lediga jävlar

Publicerad 2012-06-22 22:02:50 i Allmänt,

Sådär då har man arbetat 6 timmar och tjänat storkovan, kommit hem och haft mini-spa. Nu ska jag äta gårdagens popcorn, ta en jordgubb-lime cider och se en rulle från -59. Trevlig midsommar alla lediga jävlar!

max ok

Publicerad 2012-06-22 00:18:39 i Allmänt,

Jag har huset för mig själv, och just sett klart ca 4 timmar långa Borta med vinden. Visste inte vad jag hade väntat mig av den, handlingen var konstig men den var fin bild mässigt.

Det känns lagomt taggat att jobba hela midsommar helgen, när alla andra är och roar sig... Jag får iaf hem min syster på Lördag, det ser jag fram emot! Har faktiskt saknat min Kaka.
Helst hade jag varit ledig, firat midsommar med mina vänner och sedan åkt ut på stugan med familjen. Men så blir det ju inte, vilket känns ok roligt.
 
Kakan är i New York och smular runt

kalas-skojs

Publicerad 2012-06-17 14:47:56 i Allmänt,

Igår var jag (i min nya Musse t-shirt, hehe) och Mimmi på 22 års kalas hos Madde. Sen gick vi ut för att dansa och vi träffade en massa kändisar. Roligaste utekvällen på evigheter! 

Clayton förgyller dagen

Publicerad 2012-06-15 19:53:35 i Allmänt,

Nu har jag helg efter en veckas 8-16.30/17 arbete. Njuter av tystnaden som just infunnit sig, eftersom pappa for iväg för att fiska med några andra gubbar, mamma jobbar kväll och syster är i staterna och roar sig.
Dock har jag problem att slappna av och stressa ner efter jobbet. En klapp på axeln till mig för att jag har sånt tålamod, och kör på i full fart även fast jag blivit förkyld.

Dagens bästa var ett sms av min kollega Lina som har semester.

"Sitter på tåget till Övik nu, och gissa vem som sitter bredvid mig?
Dadaaaaam! Clayton! ;) "

jag lever/ the bitch is back osv.

Publicerad 2012-06-12 19:54:01 i Allmänt,

Är tillbaka från London nu, hel och ren. Har haft en trevlig och intensiv vecka! Kom hem igårkväll, har jobbat hela dagen och är nyss hemkommen från studentfirande så jag har väl inte riktigt landat. Jag skiter i att packa upp väskorna ett tag till och tittar ikapp på några serier istället.
 


Matchat värre: blus, naglar och örhängen i mintgrönt

Let's go

Publicerad 2012-06-03 22:29:38 i Allmänt,

Imorgon bär det av till London, och en veckas semester! Vi kommer lagomt dit till den sista dagen av Queen Elisabeth's Diamond Jubilee, och kommer förmodligen kunna höra b.l.a Elton John och Stevie Wonder imorgonkväll! Resten av veckan kommer vi turista oss på museer, se två broadway musikaler, shoppa och äta gott!
Jag har i veckan varit och fixat frillan, och köpt en ny blå jättesöt resväska. Jag är med andra ord redo för en topp-semester!Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela