mylifeindisney

stolthet och .. fördom?

Publicerad 2012-11-24 11:35:04 i Allmänt,

En sak jag kom att tänka på igår var talesättet(?) "Yeah.. not one of my proudest moments!". Så kan man känna ganska ofta (i alla fall jag). Men vad skulle då ens proudest moments vara? Det tänker man inte på så ofta. Det enda jag kom på, som också är en riktigt bra story, är när jag i högstadiet hade en tyst dispyt med en kaxig kille som trodde att jag skulle flytta på mig för honom. Men jag bara står där, tittar på honom och väntar. Efter att ha svalt sin stolthet flyttar han på sig och säger bittert "Ursäkta, ursäkta..". Han menade det inte. Men jag vann!
 

p-lugg

Publicerad 2012-11-20 17:15:00 i Allmänt,

Nu har jag lämnat in min sista inlämningsuppgift till den här kursen, Medicin 1. Har slutprov på hela kursen om två veckor, och ja.. det kommer väl bli intressant. Jag tycker ändå att det har funkat bra att läsa på distans för jag gillar att bestämma själv och ha ett flexibelt schema och det har funkat bra att jobba samtidigt. Vad jag också har kommit fram till nu när jag läst den här kursen är att jag inte är intresserad av att fortsätta på samma spår. Så det var ju skönt att veta det!
 
Idag har jag funderat över varför (i princip) alla asiatiska tjejer har lugg. Just nu har jag fått två möjliga svar: 1. att de har bäbishår som de vill dölja och 2. för att ansiktet ska se mindre ut = kawaii.
Finns det fler anledningar? Mulan är typ den enda som inte har lugg, hade hon varit mer kawaii med lugg? Visst är det här väldigt intressanta och relevanta frågeställningar? Och visst kändes det helt rätt att kombinera plugg och asiater i samma inlägg?
 

kvälls-göra

Publicerad 2012-11-14 15:39:19 i Allmänt,

Ikväll ska jag ut och äta med min gudmor, mamma och syster. Sen ska vi se en impro-teater om Mozart, den ska visst vara bra enligt källor så det blir ju kul! Drog en pullover över min sailorblus (fd. klänning) för att utnyttja kragen, och vips blev man en sailor!
 

yeah, that's probably why..

Publicerad 2012-11-13 17:44:47 i Allmänt,

Let me tell you a story about the ordinary life I call my own. This is my work(homework)-space. Not so much work has been done here lately. One of the reasons may be the change of hard-sleepy-ass-chair to funny-bounce-yoga-ball. Another reason may be that I got really into modern japanese architecture yesterday. And also because I'm 15 % asian and homework is for ugly girls.
 
PS. and every time I try to read while laying in my bed I fall asleep... 
 

cool shit

Publicerad 2012-11-10 13:32:37 i Allmänt,

Halvsåg på filmen Toys igår på jobbet. Jättefin öppningsscen och många coola miljöer, dock fruktansvärt dålig handling. Här är några gif:ar från filmen så ni kan fatta vad jag menar!
 

X-pynt

Publicerad 2012-11-08 17:38:29 i Allmänt,

Jag fick ett infall i veckan och började julpynta. Hehe, eller Hoho menar jag ju såklart.
 
Snöflingor som hänger på varandra, igelkottsljus, och pärlhalsbands flaskorna som jag nu kom på blir ju X (x-mas)
En mycket vacker kakelugnslykta, gjort av en ölburk av mig i 3-4:an.
En turkosglittrig kon-gran ihop-pysslad hos Julia i höst.

this is nice

Publicerad 2012-11-06 09:43:39 i Allmänt,

Underbart väder att vakna upp till, soligt och ett krispigt vitt glittrande lager frost som täcker träd och marken!
Jag har haft lång helg bara slappat Söndag och Måndag. Fredag och Lördag  däremot jobbade jag 15-21 vs 12-21 och sedan maskeradfest på det båda dagarna. Först gick jag som Aurora/Törnrosa/Briar Rose/Sleeping Beauty och andra kvällen som en Dalmatin. Väldigt trevligt båda kvällarna!
 
PS. Jag jobbar kväll typ hela veckan, vilket betyder att jag har sovmorgon varje dag. Det ni.

*toss* *toss*

Publicerad 2012-11-01 18:08:16 i Allmänt,

Ska på halloween(?)/maskerad-fest imorgon igen! Och jag ska inte dricka annat än Trocadero, för att jag jobbar på lördag och orkar inte må dåligt! Men jag har en asbra outfit på G, så jag är astaggad!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela