mylifeindisney

green

Publicerad 2012-10-29 16:25:00 i Allmänt,

I lördags styrde jag upp middag och sen gick jag, Julia och Tinika ut på krogen som Elphaba, Mary Pill-Poppins och Dead Sailor. Gårdagen spenderade jag i sängen, på soffan och toan. Jag mådde skit. Let's not do that again.
 

sry u guys for no updates

Publicerad 2012-10-23 09:32:00 i Allmänt,

Hallå. Jag tycker synd om er som kommer hit och möts av samma gamla, och egentligen har jag inget direkt att tillföra nu heller.
Idag är jag ledig. I min studieplanering har jag tydligen tänkt att jag ska göra fem inläsningsuppgifter den här veckan... och jag förstår inte riktigt hur det ska hända. Ska försöka göra två idag.
För mer blogg-action hänvisar jag till Lisas fina (vissa tumblr-disney grejer postar jag på min tumblr) och Youjizzgirl!
 
Fråga: Är det bara jag som kollar på Downton Abbey?
 
 
Hardrock syffe (= på 1800-talet hade många syfilis som gjorde att lederna i fingrarna bl.a stelnade och det ansågs vara fint så alla började hålla lillfingret utsträckt). Älskar ni inte hur fabulous han är? Det gör jag.

ragea

Publicerad 2012-10-13 10:58:00 i Allmänt,

I torsdag hade jag typ en helvetes-dag, eller delvis iaf. Jag hade sovit dåligt typ tre nätter i rad. Jag kliver upp tidigt och tar min äckliga Mini-Anne och åker HLR-kurs på Östra. Sen hör Tinika av sig och vi tar en lunch-dejt. För att slippa vänta så äter vi på Ullas så vi hinner med 13 tåget. När vi rullat 5 min kör tåget på någon som inte ville leva mer och vi sitter fast där i 2,5 timmar med ett gäng dryga människor. Eftersom vi sitter fast där så länge hinner jag inte hem och byta kaffespill-tröjan och ta med Julias present till hennes firande. Efter ett mycket trevligt födelsedagsfirande iaf tänker vi åka hem med tåget så det inte blir så sent. När vi kommer fram är Resecentrum i Nordmaling stängt. Det kommer en gubbe som öppnar och släpper in oss bakvägen men just när vi är påväg till perrongen rullar tåget bara förbi. På vägen ut stöter vi in i en annan gubbe som kommit in och frågar misstänksamt vad vi gjorde där och vi sa att vi kom in med han och pekade på den första gubben och går ut. Vi måste vänta en timme tills bussen går, så istället för att stå och vänta ute går vi tillbaka hem till Julia.
Igår däremot var en mycket trevlig dag! Vi var på en födelsedags-hemma-fest med många kända och okända. Dock fick jag bitch-slapa för många ansikten och när jag skulle gå hem var alla gatulyktor släckta. Idag vaknade jag, som alltid, tidigt (8), och har nu legat i sängen två timmar, ätit frukost och läst nya galna bloggar. 
Ikväll ska vi kanske kolla på stjärnor och festa lite mer.
 

Dagens tips

Publicerad 2012-10-10 13:55:10 i Allmänt,

Tänkte berätta om en grej jag råkade göra idag som jag sen kom på var jättesmart. Jag skulle tona håret och när all färg var på plats satte jag upp håret med en toffs. Vad som hände var ju att toffsen blev färgad också, och det var ju jättebra! Jag menar, man vill ju hellre ha en toffs som matchar hårfärgen än en som skär sig.
Det var dagens visdom från mig.
 

sad-face

Publicerad 2012-10-06 14:53:02 i Allmänt,

Det gjorde så ont att se senaste Glee(s04e04). Så mycket heart-break. R.I.P Finchel, Klaine och Brittana.
Jag har blandade känslor för säsong 4..
 

pjåninga

Publicerad 2012-10-02 18:48:42 i Allmänt,

Ibland har man för lite jobb och ibland för mycket, på gott och på ont! Den här veckan jobbar jag 6 dagar och det här blir även 3e helgen i rad som jag jobbar. När jag blundar ser jag pengar. Jag tror att jag ska få nått roligt från disneystore.com när fetlönen kommer!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela