mylifeindisney

<3 rester

Publicerad 2013-04-28 14:13:44 i Allmänt,

Hade en jättetrevlig gårdag med god mat, vin och fabulöst sällskap! Nu har jag städat bort all dynga från balkongen och ska äta lite rester. Ikväll ska jag hämta soffbord som jag fyndat på blocket och på fredag kommer mina varor från Ikea. Det går långsamt men det går ändå framåt.
 

A beautiful spring day

Publicerad 2013-04-23 10:58:00 i Allmänt,

Igår gick jag och Mimmi på en promenad längs älven och tittade på fåglar, blommor och vattnet. Det var fint! Sen tog vi oss gofika och kaffe och såg Game of thrones och The Hills, sjukt bra grejer! Sen tipsade Tinika om att vi skulle gå på Saga och se humor-radioprogrammet Tankesmedjan som direktsände, så då gjorde vi det och hängde med henne. 
 
 
 

lite makeover

Publicerad 2013-04-19 13:31:24 i Allmänt,

Jag har gjort om lite i mitt rum idag. Bytte ut lite tavlor och grejer samt tog en hylla som legat i garderoben som "headboard". Tanken är väl lite Asian in Paris fast mest asian.
 

Nu fattar jag...

Publicerad 2013-04-17 10:20:57 i Allmänt,

Jag hade tänkt köpa en ny lampa till köket idag, men det blir inget av. Fattar nu varför han som bodde här innan lämnade kvar taklamporna, DE GÅR JU INTE ATT TA NER?!?! Absolut inte den i köket iaf, och när jag skulle försöka ta ner den i vardags/sovrummet så insåg jag att jag inte har de elektriskasladddragar-kunskaperna som krävs så nej lamporna får sitta där dom sitter. Och jag som hade drömt om en kristallkrona. Och inget piano blir det än så länge heller med tanke på 3e våningen och platsbrist. Snön har iaf tinat bort från balkongen, men där ligger massa fimpar och en äcklig handduk. BUT WHY?!
 
Det blir inte du och jag i köket :'(

Tjabba peasants!

Publicerad 2013-04-09 18:11:00 i Allmänt,

Imorrn har jag "fredag", då jobbar jag till 14 och är sen ledig två dagar. Det blir najs då jag känner mig en aning less. Då ska jag hem till min lägenhet, gå på stand-up och kanske bio och klippa håret. 
Jag har även tänkt söka lite kurser till i höst då jag to be honest inte riktigt vet om jag kommer jobba/hitta något nytt jobb. Några kurser jag funderar på är grafiskform, design, konstvetenskap, skrivkurs och en om historiens skönhetsidéal. Hittade inte igen den där franskakursen jag sökte i våras, men annars hade ju det kunna va intressant.
Egentligen hade det ju varit himla härligt att läsa ett program för det verkar alla andra ska göra/va inne på att göra. Men jag är inte där i livet att jag vet vad det i sånna fall skulle vara, och jag är inte sån att jag bara hoppar på något jag inte är säker på och känner mig motiverad till. Och jag blir bara less och äcklad och känner mig dålig av att tänka på det där så jag gör undviker det. Vi får väl se var livet tar mig och vad det blir av mig. Kanske är det jag som är en peasant för jag har så himla svårt att ta beslut.
 
Är väldigt nöjd med mina nya glasögon dock

Fix

Publicerad 2013-04-05 10:45:37 i Allmänt,

Barstolarna från helvetet blev igår efter mycket frustration färdiga. Så det var ju kul. Jag köpte fyra för att man kanske gärna är fyra om jag ska bju på mat, men de rymms inte riktigt så bra i mitt lilla kök  så två av stolarna bor tillsvidare i garderoben.
Ni får även beskåda mina fina gardiner som mamma har sytt upp åt mig. Kan vid första anblick kännas lite skrikiga, men om man tänker på att de i Million Dollar Decorators hade typ detta som tak och chockrosa väggar så känner jag mig otroligt lugn i jämförelse.
 
 

påskn

Publicerad 2013-04-02 15:56:15 i Allmänt,

Påskhelgen har spenderats i Hörnefors. Jag har hunnit med Middag hos faster, häng m vänner samt jobb. Nu ska jag käka och sedan bege mig till stan. Första stoppet blir hos Mimmi där vi ska se första avsnittet av Game of Thrones säsong 3, spännande! Andra stoppet blir hemma hos mig.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela