mylifeindisney

KOM IGEN NU BRITT-MARIE!

Publicerad 2013-02-25 21:46:09 i Allmänt,

Ikväll var jag och lämnade Nyckeln till B-M som ska göra mitt nya hem vackert! Tapetsera och måla, och hon skulle också ta de gröna köksluckorna så de blir vita. Tihi.
Hittade även ett hemligt skåp i min walk-in-closet... haha.. Tänkte direkt att det skulle bli en bra alkoholgömma, what else liksom?! Plus älskar jag att jag får ett kikhål i dörren, älskar sånna!
 
 

"Nyckeln till frihet"

Publicerad 2013-02-23 23:50:59 i Allmänt,

Blä jag har blivit förkyld! Ska sova med underställ, slalomstrumpor och en pappersrulle tätt intill. Jag såg nyss klart Wreck it Ralph och kan erkänna att jag gillade den mycket mer än vad jag trodde, så se den(hittade även spel till den som man kan spela på disneys sida, I guess om de inte har nån grej att man inte får spela för att man bor i fel land eller nått)!
Imorgon ska jag jobba 7-17, sen dans 18-19.30 och sedan hämta "Nyckeln till frihet" aka min lägenhetsnyckel! Hihi..
 

mkt 3vligt

Publicerad 2013-02-17 21:43:41 i Allmänt,

Nämen, HEJ! Nu är jag tillbaka efter en grå Carnaval-vecka i Gran Can. Efter denna avslutade semester så har jag hunnit 1. Skriva på hyreskontrakt till min första+egna lägenhet. 2. Jobbat. 3. Dansat Afrikanskt. 4. Bokat in nästa semesterresa, som blir Visby i Augusti. Ganska så väldigt mycket jättetrevligt va?!
 

Me gusta

Publicerad 2013-02-07 18:12:14 i Allmänt,

Jag är färdig packad. Flyger direkt från Umeå till Gran Can vid 12.
Det ska bli underbart med en veckas semester, ladda kroppen med D-vitamin och svettas lite istället för att frysa. Det lär väl bli vi och pensionärerna, vilket jag inte alls har något emot! Jag vill bara slappa, äta gott, dricka Piña Colada och vara med om lite äventyr så är jag nöjd!
 

~The fabulous life of Lisa~

Publicerad 2013-02-05 19:19:27 i Allmänt,

Detta har hänt:
Förra veckan jobbade jag som ett djur. Efter att ha jobbat fredag kväll berättar papa att han minglat fram en lägenhet till mig på Haga som jag måste bestämma mig om under helgen om jag vill ha eller ej. Ringer killen som bor där nu och får komma och kolla dagen efter. 
Jag har nu tackat ja till den och får flytta in 1 Mars. Dock kommer jag att bo deltid där och här eftersom jag har jobbet här och hatar att pendla.
 
Imorgon ska jag till stan och växla pengar till Gran Can, titta på tapeter till lägenheten och försöka få mina D&G-bågar lagade då jag även hunnit bryta sönder dom. Det är tur att man är rik.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela