mylifeindisney

vad jag har haft för mig under veckan

Publicerad 2013-01-31 20:51:44 i Allmänt,

Den här veckan har jag möblerat om i mitt rum. Det blev bra, jag flyttade på soffan och sängen så att jag inte har månen som lyser in på mig när jag ska sova. Jag har även tittat på alla senaste avsnitten av Once upon a time, New Girl. The Mindy Project, Girls, Glee, Million dollar decorators och en hel del annat. Sedan har jag även blivit vaccinerad mot tbc, det är tydligen nånting man behöver om man jobbar inom vården, annars om man blir smittad måste man äta medicin i 9 månader. Jag har även jobbat en massa och långa timmar. Idag var jag ledig men chefen ringde vid 5 och bad mig jobba nu i natt så det ska jag göra, med min syster.
 
 

Grown Up-ish

Publicerad 2013-01-25 10:20:00 i Allmänt,

Löningsdag idag. Jag har nu börjat få månadslön för första gången i mitt liv, så det känns lite vuxet! Fick även min sparade semesterersättning från 2012 och Decembers lön så det kändes rätt saftigt. Så jag har nu överfört till mina sparkonton på Swedbank och mitt nya Akelius Spar-konto.
Men det passade ju hemskt bra med lite semesterpengar nu när jag ska till solen i Februari. Imorse kom jag även på att jag borde köpa en present därifrån till min kollega, som jag var "där" med förra året och som nu ska ha barn!
 
Igår när jag slötittade på tv så hittade jag ett jättebra program på 8an som heter Million Dollar Decorators. Himla snygga saker, hus och roliga personligheter.
 
 
 

De miserabla och jag

Publicerad 2013-01-20 13:03:00 i Allmänt,

Jobbar delad tur idag, vilket betyder att jag är ledig nu mellan 12 och 17. Är hemma och slappar med godis och ylar hur högt jag vill till musiken från Les Mis (Brittiska musikalversionen), vilket är typ allt man behöver! Behöver jag tillägga att filmen var otroligt bra och epic och allt sånt? Njäe.
 

Les Mis

Publicerad 2013-01-18 10:20:06 i Allmänt,

Idag ska jag se Les Misérable! Aaah, jag är så exalterad! Soundtracket är jättebra och den ser så snygg ut bildmässigt också. Det känns bra att den fått så bra recentioner för jag har redan hypat upp den ganska mycker i min hjärna. Uppskattar även att Anne Hathaway och Amanda Seyfried är med.
 

work in progress

Publicerad 2013-01-09 12:48:01 i Allmänt,

Jag har blivit inspirerad av mina vänner att börja måla. Så här sitter jag nu på golvet i "flickrummet". Jag började igår och använde först en pensel men det var inge kul tyckte jag så jag tog brevöppnare som verktyg istället. Så här ser det ut nu in progress så att säga.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela