mylifeindisney

rent och rent

Publicerad 2013-07-30 20:51:04 i Allmänt,

Ikväll har jag en supermysig "spakväll" hemma i läggan. Lyssnar på min instrumentala-spellista samt regnet som droppar mot taket. Har duschat, färgat fransar och bryn, nu mintte och sen måla naglar och ev. se RENT. 
Bjuder även på en sneakpeek av min hall och den nya fushia rosa pallen från Åhléns. Vill säga tack till Åhléns som äntligen förstår vad jag vill ha!
 
 

separata boenden

Publicerad 2013-07-26 10:11:00 i Allmänt,

Nu när Mimmsan är i Stockholm/Gotland så har jag skaffat mig en ny särbo i Julia! Det är så himla skönt att ha en "särbo" för då kan man hänga med nån typ hela tiden (så man inte känner sig ensam) och göra grejer och äta ihop. Men sen går man hem och får sin space som man behöver. 
Hittills har min nya särbo och jag hunnit med middag och utgång, stek på stranden, turistat och undrat om vi gått vilse, ätit ännu en middag samt gått på en lång kvällspromenad/turistat och undrat igen om vi varit vilse. Vi var aldrig vilse kan tilläggas.
 
 

:-)

Publicerad 2013-07-18 18:09:14 i Allmänt,

Jag ska försöka förbättra mina verbala tourettes-spyor. Men innan jag börjar känner jag bara för att posta denna bild. 
 
 

gold wrapped

Publicerad 2013-07-16 11:42:17 i Allmänt,

En present till Mimmi, som fyllde ärade 22 år igår, och min present till mig själv. Tyvärr behövs fler än två händer för att få upp den, kronan alltså. Så jag får längta ett tag till. 
 
 

lite ljus tack

Publicerad 2013-07-10 10:15:03 i Allmänt,

Har fått hem kristallkronan nu. Längtar tills den har kommit på plats. Lyssnar på Adeles gamm-album, vet inte om jag har lyssnat på alla låtar förut men det är väldigt trevligt.
 
 

gnäll

Publicerad 2013-07-07 22:26:52 i Allmänt,

Jag har sovit alldeles för få timmar de senaste två nätterna. Jag har ont i ryggen. Jag är ledsen för att piano-gilfen är jättesjuk och vi fick skicka henne till sjukan idag. Jag är mest av allt jätteless och irriterad på mitt cp-schema och att ingen kan/vill byta/jobba en helg för mig så att det kan bli någon 22x2 fest. Och alla ordinarie personal som jag ställt upp för under hela året och jobbat istället för eller bytt turer med, ja dom är på semester då. 

the three little pigs

Publicerad 2013-07-04 17:19:10 i Allmänt,

Nu har jag städat och diskat bort efter de tre små grisarna som var här och hade jätteskoj igår! Åt jättegod middag bestående av kyckling Korma, ris, sallad, raita och en amazingk salsa med jordgubbar. Sen drack vi massa Strawberry Daiquiris och kaffe med Baileys innan vi klev på Båten och träffade trevligt folk!
  
Känner spontant att jag är den första grisen som bygger sitt hus med stå, julia är sailor-grisen som bygger med pinnar, och Mimmi är den lite sure duktiga grisen som bygger med tegelsten.

tout est prêt

Publicerad 2013-07-01 16:34:55 i Allmänt,

Nu har jag gjort smörgåstårta för första gången i mitt liv. Lär göra det fler gånger känns det som. Jag har redan haft besök och uppvaktning av Amanda och Simon. Nu väntar jag på mina middagsgäster bestående av familjen och pigan!
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela