mylifeindisney

what ouat

Publicerad 2013-03-28 22:10:54 i Allmänt,

Ikväll har jag sett x antal avsnitt av Once upon a time och jag har på riktigt suttit :O typ hela tiden! Förjäkla spännande och twists n turns som man inte hade räknat med!
 
 

En morgonhälsning från Sleeping Beauty

Publicerad 2013-03-28 10:36:45 i Allmänt,

Godmorgon! Dagens frukost blev en hallonbanan-smoothie och kaffe med glass i då all mjölk gick åt till smoothien.
Den här veckan har jag och Mimmi haft något utav en "kultur-vecka" då vi i förrgår var på Midgård och såg på ett hiphop-projekt som var väldigt bra, och igår var vi (med Mathilda, Julia och Isa) På Sagateatern för att se UIGs musikal A chorus line (med deras musikalelever?!), som var en stor besvikelse. Inte alls samma kvalitet som vi är vana vid att se på Midgård.
 
Idag ska jag fortsätta med mitt pyssel. Jag har två projekt, en rislampa som jag ska klippa ut grenar, blommor och grejjs och limma fast på. Sen målar jag också påskägg så jag kanske får bege mig ut i I20-skogen och nalla lite ris att hänga i.
 
 

FFF

Publicerad 2013-03-23 11:55:33 i Allmänt,

Var på flytt(-)fågel-fest at Mimmi/ pigan på Kungsgatan igår och det var riktigt trevligt! Sen gick vi ut på Take Queer och dansadansa. Idag var jag vaken tidigt och gick på en härlig promenad, det var i princip bara jag och pensionärer ute. Nu ligger jag i soffan med te och choklad och har gjort en inpackning till mina torra och trötta fötter. Vad som händer idag och resten av helgen återstår att se. Dock tänker jag försöka mig på att göra en kycklinggryta till middag!
 
 
 
 
 
 

HÄÄJ HÄÄJ

Publicerad 2013-03-16 16:05:46 i Allmänt,

Nu sitter jag i min lägenhet och har just fått igång internet, och hej vad fort det går! Fyndade massa grejer på vindan i Hörnefors som jag nu har kånkat hit med mina bara händer. Mimmi kommer hit på en stund, jag har satt vin på kylning och vi får se om vi firar detta med varsin Haga på Haga eller vad det blir! Inflyttningsfest beräknas ske nån gång i April. Välkomna då!
 

B-)

Publicerad 2013-03-13 11:12:30 i Allmänt,

Jag har bestämt mig nu för Marc by Marc Jacobs-bågarna, som egentligen har varit favoriten hela tiden. Känns jättebra med ett par svartvita, större bågar som substitut till mina gamla D&G. Sen är det rätt galet med Synoptiks åldersrabatt, alla under 50 år har 50% rabatt och de som är över 50 har sin ålder i procentuell rabatt!
 
Gillar att dom är sådär snygg-töntiga, då ser man både snygg och smart ut!

bågar, soffa och körsbär

Publicerad 2013-03-11 19:25:51 i Allmänt,

Hej! Jag har ont i ryggen (tror att jag har sträckt mig) men annars är det bra! Idag har jag åkt buss på golvet, druckit mint te och ätit chokladbollar hos Mimmi, varit på synundersökning, lånat hem två bågar, köpt diskställ och burit hem det samt kånkat upp säng och bäddsoffa tre trappor. Sedan som ett saftigt körsbär på toppen så kommer  familjen att förmodligast bli med puppy om åtta veckor!
 

Prinsessan flyttar in på Haga

Publicerad 2013-03-07 09:43:58 i Allmänt,

.. tyvärr inte Haga-slott dock! Idag går första flyttkartongerna till min lägenhet. Som tur är får jag sällskap och hjälp av Amanda. Tänkte även åka runt och handla grejer som jag inte ännu har, som t.e.x. te/kaffekoppar, bestick och en miljon andra saker. Måste säga att det känna ganska overkligt ändå att tänka "Nu händer det!". Som jag har längtat de senaste två åren efter något annat, något eget och så plötsligt händer det!
 

Om, om, om..

Publicerad 2013-03-04 22:42:50 i Allmänt,

Om jag hade haft två enhörningar så hade jag döpt dom till Ponyo och Ponyta! Känner bara spontant att det skulle va väldigt roligt och epic och magiskt så klart!
 
 

skoj och skräck

Publicerad 2013-03-01 17:52:42 i Allmänt,

Min lägenhet är färdig tapetserad, och nu ska de visst byta golv i sov-vardagsrummet också! Tack och bock säger jag! Ikväll ska jag på skräck-teater med tjejerna, det blir spännande!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela