mylifeindisney

uppe i ottan

Publicerad 2013-05-29 08:04:46 i Allmänt,

Klev upp tidigt för att lifta med pappas lastbil till stan. Klockan har inte ens slagit 08 och jag har hunnit betala hyra, internet och en väska jag budade hem på tradera igår. Känner mig ganska produktiv, eller har iaf motivation till det, fast nu ska jag fika och se GOT och Mad Men. Sen får vi se vad som händer med produktiviteten, men jag har ju börjat bra iaf!
 

smaker som tager varandra

Publicerad 2013-05-25 11:32:48 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag shoppat och stekt mest, Barbie-rosa lagellack, bränna och nya springskor gör en faktiskt gladare! Igår bjöd jag Julia och Mimmi på middag, det blev en sallad med kyckling, bacon, mögelost, valnötter, päron, tomat, avocado och ruccola plus vitlöksbröd. Och sen bestämde jag att vi skulle ta ut kuddar, filtar och bord för att sitta på balkongen för glass och kaffe. Sen skulle vi egentligen på en fest men ombyggnation av tåget kom i vägen.
 

japp

Publicerad 2013-05-17 09:31:06 i Allmänt,

Igår var jag och Mimmi ute och sprang och gjorde övningar enligt hennes nya tränings-app. Dock var det så himla varmt tyckte jag så jag lade mig och dog ett tag istället.
På kvällen hade det sista Arenaprogrammet en kaféspelning som var väldigt trevlig att attenda. Dock tyckte min stolsgranne att vi pratade alldelens för mycket. Men vi kanske inte träffat Jullan på 2+veckor och hon kanske just skrivit på sitt första hyreskontrakt och det fanns mycket att prata om?! Hur som haver, man ångrar aldrig att man far till Midgård (nuför tiden) de är alltid så duktiga och levererar.
Idag blir det picnic-lunch i någon av centrums parker. Jag har just gjort kyckling i ugnen som sen ska bli kyckling och bacon-.mackor.
Ikväll ska jag jobba med mamma och det är helt okej för jag känner mig ganska sugen på att sitta i uterummet, sola och äta glass.
 

Ser ljuset i tunneln

Publicerad 2013-05-14 17:40:17 i Allmänt,

Jag har varit så jäkla less, omotiverad och asocial den senaste tiden. När jag kollade på mitt schema på jobbet igår och insåg att jag bara var ledig EN dag den här veckan, så höll jag nästan på att börja gråta. Fyfan, jag vill ju vara ledig och va i min lägenhet! Men nu har jag ordnat så att jag iaf är ledig lördagkväll så jag kan umgås med mina vänner, se ESC och gå på kulturnatta.
 
 
 

#dag2

Publicerad 2013-05-03 10:42:43 i Allmänt,

Har passat busan sen 7 idag också. Det är verkligen ett heltids-göra, det gäller att passa på när hon sover att få nått gjort. Och om man tänker att 20-nånting är en rolig ålder så verkar det vara helt fel, att vara 8 veckor är SKITKUL!
 
 
 

Puppan

Publicerad 2013-05-02 08:14:09 i Allmänt,

Igår blev det tillskott till familjen Karlsson, Mejja 8 veckor. Hon verkar väldigt framåt och nyfiken. Jag klev upp kl.7 idag för att passa henne när mapa är på jobbet. Hittills har vi lekt, gosat och varit ute två gånger och kissat. Men nu sover hon, och det är ju skönt för mig. För även om man kan tycka att hon är så liten och borde vara lugn så är det full rulle och hon blir fort uttråkad.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela