mylifeindisney

I will survive?!

Publicerad 2013-11-29 15:55:47 i Allmänt,

Tjena! Ikväll ska jag ut och äta med gurlsen, så jag har gjort mig vacker. För stunden är jag i hörnefors, och jag har iprincip allt smink och alla kläder i läggan så jag fick ta det som fanns. Galet i detta hus är att ingen verkar äga en ögonfransböjare!!! Så vi får se om jag överlever utan eller ej. 
 
 

Maleficent

Publicerad 2013-11-19 10:13:55 i Allmänt,

Måste bara tipsa er om att se trailern till Maleficent som kommer i Maj 2014! Känns som att det kan bli riktigt bra/snyggt! Tycker det var bra att de castade Angelina som Maleficent. Hon fångade hennes persona väldigt bra röstmässigt, om ni förstår vad jag menar.
 

I'm still standing

Publicerad 2013-11-17 11:38:46 i Allmänt,

Hej det var länge sen! Känner mig halvt död just nu. Har levt la vida loca och typ inte sovit vissa nätter. Vad hände med min sleeping superpower?! Dock har jag haft himla kul så det väger ju upp. 
Känner att jag står lite i valet och kvalet om jag ska skita i min 25% flum-designkurs eller om ett mirakel ska hända. Vi får väl se..
 
Klädde ut mig till "full-på-firma-festen-liraren"Jean-Pierre på #Blessed-kvällen.
Innan folket kom till mig på min Halloweenfest/Jesus take the wheel/~Korvfest~. Tog på mig vingar och var La Fée Absinthe.
 
 

bless baby jesus

Publicerad 2013-11-04 18:41:12 i Allmänt,

Jag vill inte göra något annat nu än att kolla på Downton Abbey, så bless baby jesus för att det finns ett rykande färskt avsnitt för mig nu!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela