mylifeindisney

Irriterad

Publicerad 2013-09-30 23:21:00 i Allmänt,

Galet att Oktober kommer imorgon, time sure flies by! Dock tänkte jag ta upp något annat i detta inlägg.
I typ Augusti läste jag en grej på Tumblr som jag reagerade på.
 
Först tänkte jag "Ja, gud vad mysigt med en nattpromenad nu och bara lalla runt helt själv". Sen kom jag på "Nej, ojj, det kanske jag inte ska göra det kan ju vara farligt". Det är ju SJÄLVKLART att jag som fri människa ska kunna göra vad jag vill. Att jag ska kunna gå som medborgare på stadens gator helt själv NÄR FAN JAG VILL! Helt sjukt att man ska känna oro inför det. I min värld låter det jättekonstigt när en av mina nära vänner berättar att hon har ett överfallslarm och att min syster senast idag påpekade att man borde ha ett.
Jag tänker inte vara något offer, jag tänker fortsätta att röra mig i det allmänna utrymmet och gå hem själv när fan jag vill. För det ser jag som en självklarhet och som min rätt.
 

Winter is coming..

Publicerad 2013-09-27 11:30:16 i Allmänt,

men också Disneys nya film Frozen! Efter den stora besvikelsen från den första trailern så känner jag hopp efter att ha sett den andra. Det som känns så roligt med Frozen är att den utspelar sig i Norge och det är både en ren och en Fjording/Fjordhäst med, så Yey Skandivanien!
Trailern ser du här!
 
 
 

ganska duktig

Publicerad 2013-09-12 15:21:00 i Allmänt,

Har just skickat in min första skrivuppgift på en A4 till min 25% kurs, Design för det goda livet. Är väl inte alls i samma klass som alla andra pluggons kurser och skrivuppgifter, men jag tänker ändå känna mig ganska duktig! 
 
Hade ett inre dilemma i veckan om jag skulle åka tillbaka till stan efter att jag jobbat natt i måndags, eftersom jag skulle vara ledig till fredageftermiddag. Men jag stannade kvar i cc och har startat och avslutat projekt "Måla piedestal". Sen har jag även läst boken "50 ways to find a lover" som jag lånat av J, och som är ganska rolig.
 
Efter helgens jobb lär jag vara spyless på att vara här i cc (känner det komma krypandes), så då åker jag hem till mig fort som fan.
 

pink n blue, but not for babies

Publicerad 2013-09-03 14:06:30 i Allmänt,

När jag bestämde att jag skulle ha rosa i min lägenhet så tänkte jag "Ja! Vad kul! Jag ska ha rosa för när ska jag annars ha det om inte nu?!". Sen har jag kännt "Ojjdå, nu blir det kanske lite mycket rosa. Man ska nog inte ha det på allt.. Men vilken färg ska jag ha då?!". 
Och svaret på den sista frågan har jag hittat nu! Det blir mörkblå/navy blue, då jag såg en bild på ett vardagsrum av Mary McDonald med rosa och mörkblått som var trés chic ihop.
 
Något sådant har jag tänkt mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela