mylifeindisney

nutz

Publicerad 2014-01-30 14:43:00 i Allmänt,

Tjena, här ligger jag på soffan och käkar nutella. Igår var pappa här och borrade i väggen så nu har jag fått upp min säng/sofflampan som jag hittade på tradera.
 
 

the swing

Publicerad 2014-01-22 10:20:08 i Allmänt, FYI,

Orginaltavlan "The swing" av Jean-Honoré Fragonard blev inspiration till Lisa Keene (dotter till Glen Keene och concept art-artist i Tangled) där hon målade Rapunzel på gungan. Skaparna av Frozen gillade hennes idé så mycket att dom lånade den till sin film också. I filmen hoppar Anna in i bilden medans hon dansar. Så här ser det ut.
 
 
 

Frozen

Publicerad 2014-01-22 10:09:36 i Allmänt,

Igår bjöd Bio Biggan på Frozen i orginalspråk! Den var väldigt cute, roligt och bra musik. Jag tyckte inte den kändes riktigt som en klassisk Disneyfilm, utan lite mer Broadway. Kul också att det handlade om två systrar och prinsessor som är mer girl-next-door. Något annat kul för oss nördar är att de refererar till andra disney filmer, som t.ex. när skeppen kom var det precis som i Pocahontas. 
 
PS. Kolla här för mycket mer fun facts!
  

60's

Publicerad 2014-01-06 22:06:46 i Allmänt,

Ikväll har jag och familjen varit på middag hos min faster. Vi kollade på massa diabilder från 60-talet när farmor och farfar gifte sig och när pappa och min faster var små. Det var många fina bilder och jättekul att bl.a. se min fashionabla farmor (som jag aldrig träffat) köra lastbil med lilla pappa.
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela