mylifeindisney

nästan 22

Publicerad 2013-06-30 23:39:16 i Allmänt,

Imorrn fyller jag 22. Känns nästan gammalt, men det är väl bara att embrace it!
Som present till mig själv har jag budat hem en kristallkrona från Tradera! Det är en lika dan som piano-gilfen har, som jag tyckt varit fin jättelänge och den ska hänga i min walk-in! Tihi! Dock höll jag nästan på att dö på kuppen då de sista två minuterna av budningen var helt galna! Panik-budade i ren förskräckelse av att någon annan tänkt göra precis som jag och komma i sista sekunden och skam-buda! 
 
 

mini-semester och maxi-skoj

Publicerad 2013-06-26 10:07:00 i Allmänt,

Min mini-semester börjar lida mot sitt slut. Det enda som känns roligt med att komma tillbaka till jobbet är för att träffa mina sommar-jobbande kusiner och andra trevliga kollegor. 
Midsommar helgen började i panik då jag troligtvis kollat fel på tågtabellen, men slutade bättre än alla förväntningar! Jättegod mat, trevliga människor, lek, häng, derp, film, sol, Natt-Geordie Shore-Maraton, what more could a girl ask for?
Igår kväll efter en otroligt bra säsongsavslutning av Mad Men ringde Maddan, och undrade om jag ville följa med och bada! Crazy bacon som jag är så sa jag ja! Idag blir det ännu en utflykt till Sörmjöle för sol och bad.
 
 

le party don't start 'til you got a walk-in

Publicerad 2013-06-17 20:11:37 i Allmänt,

Har haft en himla trevlig helg med 23 års firande och sleepover. Idag kom mamma och puppan förbi, så då följde jag med dom och shoppade lite. Har nu skruvat ihop min första grill och skurit in en matta till min walk-in. Är himla nöjd och bättre ska det bli, så småning om!
 
 
 
 

inflytthäng

Publicerad 2013-06-10 18:08:44 i Allmänt,

Igår hade jag "inflyttningsfest" i form av en lugn ost, kex, och lite vin-kväll. Nu kommer min fairy-godmother med käk! Det ska bli trevligt!
 
 

time to get impressed!

Publicerad 2013-06-06 19:15:51 i Allmänt,

Jag har lyckats helt själv med att sy två st 40x60 kuddfodral (som örngott) till mina soffkuddar. Och när underståden tog slut och ingen hjälp fanns i räckhåll så lyckades jag även att trä om tråden och spola upp ny tråd på den tomma spolen! Jag är imponerad, hoppas att ni också är det!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela