mylifeindisney

experimenting

Publicerad 2014-03-25 11:23:00 i Allmänt,

Någon kanske undrar vad som hände efter Laura Ingalls frillan, och jag kan säga att inte så mycket hände. Så jag ska nog köra en omgång till. Målet är även att det ska vara en kall färg i topparna och inte orangeaktigt.
Igår städade jag och möblerade om i mitt gamla rum. Tog bort madrasserna som jag sovit på, då det blev så himla dammigt. Så inatt har jag (mest bara för att pröva om det skulle gå) sovigt på min 55 cm breda snorgröna soffa. Och det har gått minst lika bra som att sova någon annan stans.
Så nog fasen är det inga problem att sova i en 90 cm säng (#lifeofjulia)!
 
 
 
 

Om..

Publicerad 2014-03-20 15:58:49 i Allmänt,

Laura Ingalls skulle göra ombre i håret så skulle det kunna se ut typ såhär.
 
 

saving mr. banks

Publicerad 2014-03-20 11:38:18 i Allmänt,

Igår var vi ett gäng och såg Saving Mr. Banks på bio. Den var så himla bra och fin, så se den hörrni! Filmen handlar om när Disney skulle göra filmatiseringen av Mary Poppins och författarinnan P.L. Travers relation till sina karaktärer och schismer mellan henne och Walt. Plus jättebra filmmusik!
 
 
 
 
 

omnomnomnom

Publicerad 2014-03-06 11:37:00 i Allmänt,

Hejhej! Tänkte berätta att jag lever fortfarande. Har haft en svacka men känner att jag är påväg upp nu. 
Bara en månad kvar till högskoleprovet, känns på ett sett förjävligt för jag tror jag kommer att köra på alla matteuppgifter, men å andra sidan bryr jag mig inte så mycket om resultatet för jag vill bara göra det så man kommer i den urvalskategorin. Och i mitt tidigare inlägg om att jag skulle börja med 5/2. WHO WAS I KIDDING?! Det är en jättebra grej, men det är nog inte för mig. 
På senaste tiden har jag också fått en inneboende/sambo. Hon heter Mimmi och blev hemlös för några veckor sedan så jag erbjöd min bäddsoffa. Det är väldigt trevligt att ha en sambo, så det kan jag rekommendera! Du har nån att gå hem med när du/ni varit ute på galej, någon som hjälper till och turas om att laga mat och bara grejen att hänga med sin kompis hela tiden (när jag bor i stan då) är ju kul! Även fast vi mest bara ligger i varsin säng med våra datorer. 
 
PS. Fettisdagen i tisdags betyder att vi nu är inne på den fina högtiden "Tjockisveckan" som betyder att man får treata sig själv i matväg hur mycket man vill
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela