mylifeindisney

ud

Publicerad 2012-03-26 19:53:28 i Allmänt,

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Jobb, musikal, hemmafest, spräckt jeans, sleepover, pannkaksfrukost, sushi och dans har det blivit. Idag har jag jobbat och gjort stan en sväng med syster och Lina från jobbet. Nu ska ja bege mig till Amanda för fika och surr. Status: trött och nöjd.

Downton syndrome

Publicerad 2012-03-20 22:48:39 i Allmänt,

De senaste dagarnas lediga timmar har jag tittat på Downton Abbey. Kan konstatera att det är bra drama, roligt språk, roliga karaktärer, snygga miljöer osv. Har snart sett klart säsong två, vilken är tråkigt för jag verkar få vänta på nästa.
Idag hade jag en liten dialog med mig själv, som jag uppskattar för mycket. Ibland är det bara så roande att ha sig själv som sällskap. Ni tycker förmodligen inte att det är lika roande som jag, eller så tycker ni bara att det är underhållande att få veta att jag ibland pratar med mig själv!

- Oh my goodness, it's snowing! (med Downton Abbey-accent)
- ....But whyyyyeeeeeyaaaaaayeeeeeeeh?! (Mad Men season 5 trailer - Too sexist? 0:56)

:)

Publicerad 2012-03-18 11:45:27 i Allmänt,

Igår, efter 10 timmars jobb, så var jag bjuden på middag hos Amanda. Hon hade även köpt "en liten present" till mig, helt random bara. Så otroligt gulligt av henne, precis vad jag behövde också!
Snart blir jag helt ensam hemma då mamma är i alperna, pappa på stugan och syster på jobbet. Rätt skönt ändå då det blir en riktig jobbarvecka som kommer nu.
Sol och lunch här näst, ha en trevlig söndag alla ni!


keep this

Publicerad 2012-03-14 23:07:03 i Allmänt,

Jag har haft en sån himla härlig dag idag! Har gjort stan med Mimanda och syster, hittat en fin klänning, fikat chocolatechipcheesecake, haft konstiga och roliga samtal, samt varit på bölbio med syster (War Horse). En riktig vardagslyx-dag helt enkelt där man bara kan pausa och känna "Mmm I like this. Let's keep this, forever!".


Finding Paradise, Up concept art

Lolle

Publicerad 2012-03-12 16:59:05 i Allmänt,

Ikväll ska vi, dvs. tjejerna och jag boka resa nr.2 till London. En vecka i Juni blir det och fy vad kul det kommer bli! Ska boka ett av hotellen vi kikade på förra gången men som hann bli fullbokat. Vi kallar det för prinsesshotellet för det verkar så himla mysigt + att vi har balkong.. Oh yeah!
patata patate

Publicerad 2012-03-10 12:55:59 i Allmänt,

Haha, min chef pratade idag om att tussa ihop mig med en 22 årig italienare.. Det kanske skulle va nått!

ät och vräks

Publicerad 2012-03-09 10:16:05 i Allmänt,

Startade dagen med frukost och film i sängen. Daydream Nation var en bra film, typ printscreens-fin-film. Nu ska jag döda tid/pigga på mig för att ikväll gå ut och äta tapas på Tapas.

PS. Chokladglass och hårdbröd är inte det ultimata att äta i sängen, det vet alla, men man gör det ändå.

hejja hejja

Publicerad 2012-03-07 10:01:20 i Allmänt,

Det blir två resor i vår/sommar och det känns förjäkla bra! Lite färska jordgubbar, tårta och mina lovely ladies på det gjorde verkligen gårdagen till en tisdag utöver det vanliga.

Idag blir det dock något helt annat. Mimmi och jag har hittat på att vi ska göra en egen "Klassiker" som vi valt att kalla Hörneforsklassikern. Haha. Idag står det alltså skidor (Vasaloppet) på agendan, och jag säger bara lycka till till mig och min virusinfekterade kropp.

Nu..

Publicerad 2012-03-02 18:38:11 i Allmänt,

.. är det officiellt helg och jag är glad igen! Just nu lyssnar jag på Niotillfems fransklista och väntar på att fara på Impro med Tuddan bl.a. Lär ju inte bli annat än braaa. Tra la la.Hittade just en fin och lämplig effekt!  

Lisa goes Nattugglan

Publicerad 2012-03-01 22:30:54 i Allmänt,

Jag har fått nån tvångstanke-grej att hela tiden leta efter kluvna toppar och klippa bort dom. Drygt. Fast jag vill ju inte ha kluva toppar så varför sluta?

Nä bläh, känner mig allmänt less på livet nu bara. PMS kanske det heter. Men nu ska Nattugglan i mig vakna och klaga!
Jag är så jävla helvetes less på alla jävla snuskgubbar som utnyttjar tjejer från fattigare länder. Äckliga jävla pervo penga-svin! Så jävla vidrigt att "köpa" en annan människa!
Sedan alla störda jävlar som sitter i fängelse (eller ska vi kanske kalla det hotell) och har fri tillgång till mobil och dator och kan fortsätta med samma sak som de sitter inne för! VAFAAN SVERIGE?!
Till sist är jag less på alla psykofilmer, som inte har en början eller slut, som inte har en handling utan bara är ett utdraget flumskit....
NI HÖR VÄL ATT JAG ÄR FÖRBANNAD?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela