mylifeindisney

The Sims 3

Publicerad 2012-09-25 13:30:19 i Allmänt,

Detta har hänt:
Gabriel Coco Chanel flyttar till Sunset Valley i ett stort glammigt vitt hus. Hon börjar jobba inom karriären Affärer och klättrar snabbt i karriärsstegen. På fritiden målar hon och börjar även skriva böcker. Hon börjar känna sig lite ensam och väljer att adoptera en liten Karl, som visar sig vara mörkhyad med Kalles Kaviar-gult hår. På arbetet börjar hon dejta sin chef som även är svinrik och gift. Han lämnar sitt kärlekslösa förhållande och lyxvilla vid stranden och flyttar in hos Coco. De gifter sig och får tillsammans en dotter, Cecilia, som jag även kallar Lilla bitch-face. Gabriel vill ha mer makt i samhället och samtidigt investera sin förmögenhet så hon blir stegvis delägare i alla möjliga affärer. Då frugan nått toppen av karriären som Mäktig Mäklare väljer maken att börja jobba i Stadshuset. En dag utanför Stadshuset faller gubben till marken och är nu död. Famlijen saknar honom och tar kontakt med forskningslabbet som tar tillbaka honom. Tyvärr ser han fortfarande ut som ett spöke men har alla andra möjligheter att fungera som en vanlig sim. Efter ett tag väljer familjen att släppa iväg honom till andra sidan och har nu en grav åt honom på gården. Barnen bor i ett mindre hus på gården. Karl är nu påväg till att bli ett musikaliskt geni och arbetar inom den klassiska musikvärlden. Han har ett förhållande med deras fd. städerska men han har även ett fan som kan komma att konkurrera så småningom. Lilla bitch-face eller Cecilia är som sin mor mycket intresserad av konsten och ägnar all sin lediga tid åt detta. Hon är också på godväg att bli en stjärnstudent. Modern har kommit upp i hög ålder och vi hoppas att hon ska kunna hänga med så långt som möjligt.
 
Fortsättning följer... ?

It's not easy being derp

Publicerad 2012-09-25 11:12:00 i Allmänt,

HALLÅååååååååååååå... Sen senast har jag haft sleepover med J, jobbat helg och lyssnat på Ingmar Nordströms Saxparty, dansat afrikanskt, spelat the sims 3, herpiderpat men även pluggat. Angående det sist nämnda.. Jag inser att min koncentrationsförmåga inte är vad den borde. Jag försöker plugga effektivt 10-12 och inget jävla SongPop. För att inte bli helt uttråkad har jag nu börjat lyssna på musik från Mad Men och intrumental filmmusik av Joe Harnell. Jag försöker lägga band på mig själv och kompromissa. Celler är ju inte så jätteroligt men ibland kan det va intressant. Klockan må ju bara vara 11.10 nu men jag känner att Cansersjukdomarna får vänta! Idag ska ja he mig ut ur huset och gå en promenad i solen.
 
XOXO Le Grand Derp
 

Preach girlfriend!

Publicerad 2012-09-20 12:10:31 i Allmänt,

Jag tänkte berätta om en händelse som hände på jobbet för några veckor sen som jag uppskattade så mycket. Jag jobbar ju som sagt med gamlingar, och alla är vi ju olika individer men ibland blir man bara så trött på de som ska vara negativa hela tiden. De har liksom en grå-negativ-aura omkring sig, och sen finns det de som är tvärtemot.
Den här händelsen utspelade sig en molnig morgon. Några damer satt vid det gemensamma bordet och åt frukost och en gubbe kommer ut från sin lägenhet och sätter sig vid bordet.
 
Gubbe: - Jaha... inge sol idag.
Dam: - Nej, det var det visst inte.. Då får vi vara solar!
 
 

What's my line?

Publicerad 2012-09-17 20:15:00 i Allmänt,

What's my line? är ett brittiskt tv-program från 50-60-talet, som jag hittade via Deja View-bloggen eftersom scenen från 101 Dalmatinerna när tjuvarna tittar på "What's my crime?" är inspirerad från det programmet. Det är väldigt roligt faktiskt och här är avsnittet när självaste Mr Disney är med!
 
 

~Guldgruva~

Publicerad 2012-09-17 19:24:34 i Allmänt,

Åh! OMG! Jag har hittat världens guldgruva! Det är Andreas Dejas blogg. För er som inte vet så är han en Disney Animator och har gjort bl.a Scar, Gaston, Jafar, Triton och Mama Odie.
 
Early sketch of Belle by Andreas Deja, inspired by a young Ava Gardner

Satan så trevligt!

Publicerad 2012-09-14 21:48:53 i Allmänt,

En tråkig hemma kväll blev betydligt roligare när Tinika frågade om jag ville följa med och se på spex. Tog med mig Kakan och följde med och såg nått student spex som var jätteroligt! Mer sånt! Nu ska ja runda av kvällen med popcorn och film.
 

:( + DLFLN = :) / :D / :O LOL

Publicerad 2012-09-07 19:04:55 i Allmänt,

Tjohej nu är det fredag, och jag har inte tänkt göra mer än att ligga i sängen och kolla på film. Det känns skönt, jag är typ trött, mini-förkyld kanske man kan kalla det.
På senaste tiden har det varit sura miner här på bloggen, men nu är det dags att "turn that  frown upside down" och det med hjälp av DLFLN!
 

heartbreak

Publicerad 2012-09-06 19:51:33 i Allmänt,

Ni kan omöjligt gissa vad jag just har gjort. Jag har läst boken Hörnefors Historia och gråtit! Varför? Jo, för att det handlade om min farfars far Tycho Karlsson som var ordförande i Hörneforskommun fullmäktige, kommunalnämnden och hälsovårdsnämnden. Han hade inte haft semester på 22 år, blev sjuk och dog vid 53 års ålder.
And that just broke my heart.
 
 
 

passande

Publicerad 2012-09-03 22:12:22 i Allmänt,

Filmsnutt från Picnic-utflyckten till min släktgård i Mullsjö. Passande stämningsfullt i denna sorg.
 

:(

Publicerad 2012-09-03 21:24:19 i Allmänt,

Jag tänkte ändra lite i bloggdesignen men råkade ist radera den helt. Vila i frid. Förslag på färger till nya designen?

höstmys

Publicerad 2012-09-02 10:23:00 i Allmänt,

Åh, filmen va så bra! Mycket mer känslosam än vad jag trott. Satt och grät i mörkret med syrran.
Idag är det min sista semesterdag. Det känns inte så jättetaggande att börja jobba igen. Bara om det är: lugnt, mysigt regn, go fika, bus-GILFen och piano-GILFen (för de är mina favvisar, för man får faktiskt ha favvisar, det kan inte hjälpas).
Idag ska vi iaf ha picnic! Det bestämde vi för att vi inte har haft någon under sommaren, så måste vi ha en höst-picnic. Jag har bestämt vart vi ska va men det är hemligt än så länge. Jag tror det kan bli ganska mysigt!
 
PS. Med "vi" menar jag Mimmi, Julia, Tinika och mig.
 
PS2. Nu när det har blivit September får man officiellt börja tagga julen!
 
Ledtråd: Picnic, typ här

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela