mylifeindisney

hjärtesorg

Publicerad 2012-07-31 17:05:16 i Allmänt,

Idag har en jättegullig tant på jobbet gått bort. Det känns jättetråkigt för hon var så himla härlig, full av karisma och plir i ögonen.
Nu får vi inte längre höra "Åh, vad du är vacker!", eller "Hur känns det att vara sådär vacker?". Men med nästan 100 år och en lugn bortgång så känns det ändå fint. Blev helt hjärtekrossad över hennes dementa systers reaktion till hennes bortgång, "Men då är hon lycklig!".
 
Vårvisa

Samedi matin

Publicerad 2012-07-28 10:37:30 i Allmänt,

Lördagmorgon: träningsverk, frukost i sängen (Jag höll på att ge mig själv mat-förud i sängen för det är så jobbigt när jag spiller popcorn, choklad, te eller smular ner med hårdbröd. But I didn't. Att äta i sängen är typ det bästa man gör) och bloggläsning.
Dagens äventyr blir sol och bad, antingen i Mullsjö eller Betnäs har jag bestämt. Ikväll ska jag på inflyttningsfest som jag bjudit in mig själv på. Älskar när man bjuder in sig själv!
 
PS. Igår såg jag irl-Rapunzel, 5 år. Jag dog. Hon hade så himla långt och fint hår. Jag var nära på att göra en Mother Gothel och kidnappa henne.. Men hon spelade fotboll med Flynn Rider/ Eugene Fitzherbert/ hennes bror, so I didn't.
 
 

en aning trött

Publicerad 2012-07-26 18:37:27 i Allmänt,

Nu har jag helg! Är så himla trött just nu så jag tänker bara ligga i sängen hela kvällen, se The Glee Project, Forest Gump och kanske fortsätta på Niceville som jag nyss börjat läsa. Filmen var jäkligt bra så jag antar att boken kommer vara minst detsamma.
Idag har jag varit så duktig: har motionerat till och från jobbet, lagat jättegod lunch och middag på jobbet och sen fortsätta leverera med en sk. Helikopter till middag hemma. Jag är så jäkla bra på att laga mat och bara höfta ihop nått.
Imorrn ska jag och Mimmi på skäret och dansa afrikanskt, det blir spännande!
 

presenter

Publicerad 2012-07-23 21:07:57 i Allmänt,

Tog in lite blommor för att prova min nya teapot-vase som jag fick i present av TJ. Himla fin tycker jag! Läste även just ut boken jag fick av dom. En liten bok som handlar om mitt stjärntecken, Kräftan, och för de som inte vet så tror jag på horoskop, för det stämmer så jäkla bra!
Några roliga grejer som står i boken är bl.a.
"När kräfttjejen uppenbarar sig slås man av hennes feminina, lite trevande bemötande. Det långa håret är uppsatt med uträknad nonchalans, hennes kläder vittnar om en medveten men inte alltför förutsägbar baktanke, gråa toner som passar hennes bleka hy perfekt. Hon utstrålar mjukhet och vänlighet, tar din hand för att hälsa, möter din blick, men bara för en kort stund. En del skulle säga att hon är aningen reserverad. Men bara de som inte känner henne." och "Kräftan är lätt att förälska sig i, men inte helt lätt att älska.".
 

Aaaafreakout

Publicerad 2012-07-22 20:14:36 i Allmänt,

Igår hade jag och Milfmi/ Miimmi/ Mimmimon/ Mimmsan vårat gemensamma 21 års firande. Vid det här laget kan vi väl säga att det har blivit en tradition att vi har ett maskerad-tema, och årets tema var Afrika. Ett mycket bra tema må jag säga! Det kom både infödingar, turister, djur och annat tokigt. Jag tänkte först vara ett Lion King on Broadway-lejon men var en Big-Mama ist. Vi åt afrikanskt, drack afrikanskt och dansade afrikanskt, och trevligt var det också!
 

Oz

Publicerad 2012-07-17 09:24:11 i Allmänt,

Yey! Såg just trailern till den här filmen och det kommer bli så bra! Jag har ju sett orginalet The wizard of Oz, 70-tal-s versionen, Wicked-musikalen, och nu det här. Gillar att den är väldigt Tim Burtons Alice in Wonderland.
 
SE TRAILER

artsy time 2

Publicerad 2012-07-11 19:14:03 i Allmänt,

Igår satt jag och derpade loss i PicMonkey. Resultatet är min andra konstutställning och jag kallar den Je suis Derp, vilken kan översättas till I am Derp!
 
 
 

filureri

Publicerad 2012-07-10 19:40:03 i Allmänt,

Vad gör man på en tisdagkväll? Jo, man filurar på maskeradklädsel och sminkning!
 

film tips

Publicerad 2012-07-08 14:46:22 i Allmänt,

Såg just en jättebra film som heter The painted veil, rekomenderar den starkt! En annan film jag nyligen sett också som jag inte kan rekomendera är Cleopatra från 1961, fyra timmar av blaha.

fabulouloso

Publicerad 2012-07-07 19:26:40 i Allmänt,

Har haft så jäkla kul de senaste dagarna, skitsnack, sol, bad, bra sällskap, god mat och dryck! Nu har jag just ätit middag med dessa damer!
 

dagens göra

Publicerad 2012-07-04 21:02:28 i Allmänt,

Idag har jag och Mimmi planerat vårat 21 party, som alltid med ett maskeradtema och årets tema är Afrika! Det blir spännande, nu blir det till att spåna på utklädnad. Vid 13 tiden skjutsade jag ut henne till skäret och sedan åkte jag, mamma och hunden till stugan för att sätta upp hyllor och myggnätssänghimmel i mitt rum, samt sola och läsa.
På stugan har jag ett gäng snäckor som är från vår Greklandresa när pappa fyllde 40. Jag såg att jag hade en vit liten snäcka med ett hål i och bestämde mig för att den ska få bli ett halsband. Så nu är det klart, ett snäckskal, pärla och guldkedja senare.
 

Nöjd

Publicerad 2012-07-01 23:03:45 i Allmänt,

Jag har haft en sån himla bra födelsedag! Började ju firandet redan igår med Fajitas och tårta. Fick finpyjamas och ett jätteroligt resespel av kusinerna som vi spelat både igår och idag. Dagen med stort d har bjudit på fint väder och ett riktigt lyckat kak-kalas.
Måste tipsa om Leilas rosa lemonad, asglammig och asgod!
Andra roliga presenter jag fått är en hushållsassistent/mixer (älsk), viner, 50 kr på lotto, nyckelring, en tom chokladburk, te, en facerape och sen ska jag också få tre stycken valfria Disney klassiker. Valde Lejonkungen, Aladdin och Skönheten och Odjuret.. hehe.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela