mylifeindisney

klar

Publicerad 2013-10-29 13:05:00 i Allmänt,

Nu har jag gjort färdig min headboard. Är ganska nöjd med den. Det var svårt att fästa tyget i den yttre kurvan, så kan tipsa om att välja en tyg med bra stretch. 
 
 

jesus take the wheel

Publicerad 2013-10-23 15:56:05 i Allmänt,

Fortsätter med "project headboard", har idag handlat skum, vadd och något blågrått möbeltyg (eftersom det inte fanns något bra blått sammetstyg). Hela köksbordet är nu ockuperat för att limmet ska torka mellan skummet och träskivan. Vettefan hur det kommer sluta (se rubrik).
Är ni sugna på att se en turtourial över hur sånt här går till kan ni kolla på denna.
För de som inte är dödsförtjusta i min köksgardin-spets så har jag en randig köksgardin på g också!
 
 
 
 

diy

Publicerad 2013-10-22 12:35:40 i Allmänt,

Hej bloggen! Är i cc nu eftersom jag jobbade kväll igår. Så då passar jag på att starta "project headboard". Eller vad jag ska göra är bara att göra en mall och sen säga åt pappa att såga till den. Sen kommer den svårare att klä den. Jag har nu hittat på att den ska vara i mörkblå sammet, men det verkar vara lite svårt att hitta så vi får se.
 
 
 

sorry not sorry

Publicerad 2013-10-16 11:43:00 i Allmänt,

Har känt på senaste att mitt tradera-beteende kanske har gått över gränsen. Känner mig lite som gubbar som hänger på blocket hela tiden och vet exakt om det har kommit nått nytt och kan då tipsa sina vänner om det.
Men jag tänker inte känna så för igår gjorde jag ett så jäkla bra fynd att det är bara så värt det!
Har rätt länge funderat på köpa en lampa som heter Swing och kostar ca 800 :- och igår hittade jag en i princip likadan på Tradera för 250:- inkl. frakt som jag ska kämpa för (inga bud än, hehe). Så atte... jag kanske lägger ner för mycket tid på Tradera, men det kan vara så värt det då man hittar billiga och unika grejer som man inte kan hitta annars.
 
 

Musikaltips: Rogers and Hammerstein's South Pacific

Publicerad 2013-10-15 12:20:20 i Allmänt,

Igårkväll såg jag en jättebra musikal som Sara's Scrapbook/Sara du Jour tipsat om! Den heter South Pacific och är gjord av samma gubbar (Rickard Roger och Oscar Hammerstein II) som gjort text och musik till Sound of Music.
South Pacific innehåller ~kärlek~, humor, 40-tals fashion, sailors, amerikaner som ska prata franska och en snygg asian-tjej (aka allt man kan önska sig). Har även bestämt mig för att se filmversionerna från 1958 och 2001.
 
 
 
 

this gon' be good

Publicerad 2013-10-12 18:45:00 i Allmänt,

Ätit gomiddag med mig själv, förrätt: rostat bröd m nutella och fikonmarmelad & huvudrätt: sallad med ugnsgräddade rödbetor med grevéost(nej biggan. det heter chevré). Nu är regnbågs-eyelinern på plats och dags för mig att hojja till Julia som firar sin 22-årsdag med Regnbågs-tema. Ska jag orka slå in paketet nu eller inte.. det är frågan..
 
 

golden girl

Publicerad 2013-10-06 11:23:22 i Allmänt,

Såg lite på American Idol igår på jobbet och blev helt blown away när Amber Holcomb sjöng "What are you doing for the rest of your life", som är en fantastisk låt enligt mig! Det förgyllde då min tråkiga Lördagkväll! Hon har även gjort "My funny valentine" himla bra så jag länkar den också (tråkigt dock att det inte fanns några live preformances för hon är himla snygg också).
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela